2777
2789
عنوان

جذاب ترین و با کلاس زنای اطرافتون چه ویژگی هایی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 48 پست
نظر الکی نمیدن تا کسی چیزی نپرسید نمیپرن وسط در مورد اکثر چیزا یه اگهی حداقل دارن بد کسی رو نمیگن مو ...

این موارد معمولا جزء آداب معاشرته، و همون با کلاس بودن به حساب میاد

سیاست داشتن فرق داره، به آدمی که بسیار سیاست داره 

سیاس میگن 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اینارو من همیشه انجام میدم نمیگم باکلاسم فقط ی نظر می‌خوام .همیشه مرتبه آرایشم کمه دندونام تمیز موه ...

بنظر من به فوق العاده بودنِ طبیعی شما حسودی میکنن ، و اون کاشت و فیلر و ژل و ... جز اینکه صورت ِ بی نقصِ شمارو از حالتِ انسانی خارج کنه کار دیگه ای نمیکنه .

و خواهش میکنم به طبیعی زیبا بودنتون ادامه بدید :)

اگر فکر میکنید وسوسه میشید با حرفاشون خب خیلی کارارو طبیعی انجام بدید.

مثلا مدل ارایشتون رو برای تنوع عوض کنید

به جای ناخونای کوتاه ناخوناتونو بلند و تمیز و مرتب نگه دارید و جای کاشت و ... ؛ مرتباً مانیکور کنید و ترجیحا از لاکای رنگ روشن استفاده کنید البته نه همیشه ، فقط یسری مواقع و اونم بدون پریدگی باشه و تمیز باشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لاغرموی کوتاه پسرونهکتابخون و اهل فرهنگاهل سفرمهربون و دلسوزهمینا رو یادمه ازش

وای ولی به نظر من موی کوتاه پسرونه برای زن خیلی مسخرستتتت و اصلا نشون دهنده ی شخصیتش نیست.

زنونگیشو برام پایین میاره

زن باید در اوج لطافتش شیک و عالی باشه.

مو ام جز لطافت زنونه محسوبه

وای ولی به نظر من موی کوتاه پسرونه برای زن خیلی مسخرستتتت و اصلا نشون دهنده ی شخصیتش نیست.زنونگیشو ب ...

سلیقه‌ست دیگه من واسه خودم دوست ندارم چون بهم نمیاد

ولی به بعضیا واقعا میاد و یه جوری میشه جزوی از کاراکترشون

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
بنظر من به فوق العاده بودنِ طبیعی شما حسودی میکنن ، و اون کاشت و فیلر و ژل و ... جز اینکه صورت ِ بی ...

من نچرالم .  اصلن علاقه ای ندارم به اون کارا . رد نمیکنما ولی دوست ندارم . ولی اون همش میگه به خودت برس  ناخنم اصلن نمیتونم بلند کنم همیشه کوتاه کوتاه،🤣 ب نظرتون امکانش هست همه فکر کنن من به خودم نمی‌رسم یا این خانومه فقط؟سی سالمه.

من نچرالم . اصلن علاقه ای ندارم به اون کارا . رد نمیکنما ولی دوست ندارم . ولی اون همش میگه به خودت ...

ولی بنظر من با توصیفاتی که از خودتون کردید خیلی همچی رواله

ممکنه فقط نظر اون خانوم اینطور باشه

یادتون نره که شما قرار نیست همیشه مورد قبول همه واقع شید

بعضیا سطح فکرشون پایین تر از این حرفاست که شما و شخصیتتونو درک کنن

ولی ورزش و روتین پوستی منظم ام به لیست کاراتون اضافه کنید عالی میشه

اونی که اطرافه خودمرو میگم اولاصلا اصلاااا به کسی نمیچسبهتا نرن طرفش طرف هیییچکس نمیرههمیشه بقیه پیش ...

این رفتارا ذاتیه.کلاس داشتنیه ن گذاشتنی..نمیشه تقلید کرد و یا بزور یادگرفت

من نچرالم . اصلن علاقه ای ندارم به اون کارا . رد نمیکنما ولی دوست ندارم . ولی اون همش میگه به خودت ...

معمولا ۹۹ درصد مُد ها بعد از چند سال نه تنها جذابیت ندارن بلکه باعث میشن شخص بخواد خودشو حلق آویز کنه 😄

( البته حلق آویز رو شوخی کردم  )

مثلا یه مدت کلیپس مد شده بود، این جوری که انگار 

پشت کله ی طرف یه کله ی بزرگتر چسبیده😁😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اتفاقا شما نرمالی امثال اونا کمبود دارن

همسرمم میگه 

میگه اون میخواد تو رو بکشه ارایشگاهش 

تو هم که نمیری  حتی اصلاحم پیشش نمیرم جای دیگه میرم . 

با زور میگه بیا میکرو بزنم . ولی با حرفاش دیگه داره اعتماد به نفسم و از بین می‌بره میگم نکنه همه این فکرو بکنن  درموردم.