2777
2789
عنوان

جذاب ترین و با کلاس زنای اطرافتون چه ویژگی هایی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 48 پست

دندونای مرتبی دارن

کفشاشون همیشه تمیزه

لباساشون صاف و صوف و اتو کشیدست

ولی ترجیحا فقط به تیپ نیست ، همیشه بوی خوبی ام میدن

نه اونقدر عطر رو خودشون خالی میکنن که حالت بد شه نه اونقدر بوی عرق میدن که بخوای زودتر فرار کنی از پیششون فقط

همیشه یه بوی عطر ملایم و ضعیف ولی خوشبویی میدن.

خیلی با ارامش و مرتب و تمیز غذا میخورن

روی طرز نشستنشون تمرکز دارن و درست میشینن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودمماروم حرف میزنملبخند میزنم وقتی با خانمی چشم توی چشم میشمعطر میزنممدل نشستنم همیشه درسته خوش حسا ...

کامنتاتو اکثر مواقع میبینم

حتی از پشت اکانتتم میشه تشخیص داد چه با شخصیتی :)

سیاست یعنی چی مثلا

نظر الکی نمیدن تا کسی چیزی نپرسید نمیپرن وسط 

در مورد اکثر چیزا یه اگهی حداقل دارن 

بد کسی رو نمیگن 

موقع سلام و خداحافظی بلدن چی بگن چیکار کنن چجوری با هرکس دست بدن 

سر سفره چجوری رفتار کنه 

خودشو نگیره و…..

نظر الکی نمیدن تا کسی چیزی نپرسید نمیپرن وسط در مورد اکثر چیزا یه اگهی حداقل دارن بد کسی رو نمیگن مو ...

منم توی سلام و خدافظی مشکل دارم 

هشت بار پشت هم میگم خداحافظ شب بخیر 😂

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

به استایلش

همیشه عطر بزنه و مرتب باشه

و به نحوه حرف زدنش مناسب باشه 

هدفمند باشه

و از همههه مهم‌ تر اینکه اولویت خودش باشه توی مسائل دیگران دخالت نکنه

یه بلاگر هست قبلا راجبش تاپیک زدم ینی انقدر این بشر جذاب و مودب و باکلاسه که نمیدونی چی بگی نمونه یه خانواده با اصالت دقیقا

اینم بگم من باهاش رفت و آمد دارم و از نزدیک دیدمش و خونوادش رو میشناسم 

گفتم که نگید مجازی و این حرفا...

اهل سفر بودن و کتابخون بودن خیلی خوبه واقا باعث میشه ادم پخته شه و دنیا دیده تر باشه

دقیقا همینطور بودن

همکار خواهرم بودن من از بچگی تصویرش به عنوان یه خانم مستقل و خود ساخته و همه چی تموم تو ذهنمه واقعا

اینم بگم در سن بالا مجرد بودن

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
دندونای مرتبی دارنکفشاشون همیشه تمیزهلباساشون صاف و صوف و اتو کشیدستولی ترجیحا فقط به تیپ نیست ، همی ...

اینارو من همیشه انجام میدم نمیگم باکلاسم فقط ی نظر می‌خوام .همیشه مرتبه آرایشم کمه  دندونام تمیز موهام مرتب . عطر میزنم . ناخنم کوتاه .کفشام تمیز . ی نفر هست همش میگه بیا به خودت برس جوونی چرا نمیای بریم فیشیال چرا کاشت نمیکنی چرا نمیای بریم ژل بزنیم بیا برات میکرو کنم . یا بیا بوتاکس. خسته م کرده اینم بگم آرایشگاه .منم ی بار گفتم عزیزم این کارو میرم مطب نه آرایشگاه منم روتین خودم و دارم . نظر شما چیه ،😔 ی مدته رفته رو اعصابم