2777
2789
عنوان

دارم پس میوفتم دیگه

64 بازدید | 7 پست

از لحظه ای که رفتم برای آزمایش ازدواج تا الان که ۲ ۳ هفته از عقدم میگذره نزدیک چهار هفتست هیچی نمیتونم بخورم مدام تپش قلب دارم و حالت تهوع آبم میخورم برمیگردونم هرچیم دکتر رفتم فایده نداره قرص و ... چیکار کنم دیگه کلافه شدم خانوادم کلافه شدن حالت داره بد میشه از حالم دلم میخواد بمیرم تموم بشه 

از چیه!؟ فشار عصبی!؟ مشاورم رفتم فایده نداشته خسته شدم دیگه😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونه ب خاطر استرس و اضطراب باشه 

البته بازم دکتر باید تشخیص بده 

چون منم اینجوری بودم استرس داشتم و تپش قلب و نفس تنگی و حالت تهوعم همراهم بود 

پروپرانول ۱۰ برای تپش قلب خوبه عوراضم نداره یدونه مصرف کن ارومت میکنه

میتونه ب خاطر استرس و اضطراب باشه البته بازم دکتر باید تشخیص بده چون منم اینجوری بودم استرس داشتم و ...

اصلا نمیتونم قرص بخورم حالم بد میشه قرصم برای استرس و ... مصرف کردم تاثیری نداشت روم اصلا آروم نشدم

اصلا نمیتونم قرص بخورم حالم بد میشه قرصم برای استرس و ... مصرف کردم تاثیری نداشت روم اصلا آروم نشدم

یه دکتر برو برات امپور ضدتهوع و ارامبخش مینویسه تا چند روز حالتو بهتر میکنه بعد از اون سعی کن خودت خودتو بهتر کنی

برای ۳ ۴ ساعت خوبم مصرف کردم ولی بعدش برمیگرده نمیدونم چیکارش کنم

مدیتیشن کن ،اگ حیاط دارید برو تو حیاط یا سرتو از سیشه ببر بیرون بزار هوای ازاد بخوره ب صورتت و با خودت حرف بزن درباه اون چیزی ک باعث استرست میشه و منطقی ب خودت جواب بده