2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 252 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من تنهام. خوش به حال اکستون که حداقل شما رو داره. کاش یکی هم فکری به حال من می کرد

والا خودمو کشتم انقد عاشقشم 

اگر یه خار تو دستش بره میشینم گریه میکنم 

خودش دیده چطور حالم بد میشه براش نگران میشم 

اما دوسم نداره فک کنم 

نه من تنهام. خوش به حال اکستون که حداقل شما رو داره. کاش یکی هم فکری به حال من می کرد

ی سوال بپرسم نظرتو بگو

دختره با طرف کات کرد مقصر خودش بود

هرچی اومد دنبالم نرفتم

اخرین بار من جواب اونو ندادم

الان بابت کاری بعش پیام دادم یکم سرد ج میده

بعد از سلام میگه: ممنون از احوال پرسیت

فازش چیه؟؟😐

بعد میپرسم پول فلان پروژه همون ۱۰ درصد سود بود؟

اصلا جواب نمیده

اما بقیه سوالارو جواب میده و اخرش میگه خبرت میکنم

*** چرا اینحوری کرد؟؟؟

😘Thanks GOD 

ای وای

متاسفم بابت تجربه بدی که داشتید.

اون خانم الان متاهله؟ ( البته اگه دوست دارید جواب بدید)

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

شک ندارم خوشگل بوده خیلی...مردا جذب ظاهر زن میشن و حاظرن از همه چی چشم پوشی کنن اگ طرف خوشگل باشه و حتی بداخلاق

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ببین خیلی ادما هستن که رابطه رو جدی نمیگیرن و فقط سرگرمیه اما باز همون سرگرمی خوب خوب رفتار میکنن دلیل نمیشه که جدی باشن 

شما جدی بودی اما اون نه که اگه جدی بود یه فرصت میداد سعی کنید فراموش که نمیشه هیچوقت چیزی اما باهاش کنار بیاین

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
مردا اینجوری عاشق میشن🥲

خیلی کمن واقعا خیای سخته ترجیح دادنشون

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
خیلی کمن واقعا خیای سخته ترجیح دادنشون

اره خیلی کمن

بقیه تونقشن

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

والا خودمو کشتم انقد عاشقشم اگر یه خار تو دستش بره میشینم گریه میکنم خودش دیده چطور حالم بد میشه برا ...

ی مرد فقط ب اندازه ای ک برات درد میکشه دوست خواهد داشت، ن ب اندازه ای ک تو براش درد میکشی😉