بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا حامله بودم خاب دیدم عزرائیل لباس مشکی پوشیده قدشم خیلی بلند بود تا دیدمش حالم بد شد فهمیدم یکی قراره بمیره دیدم اعلامیه یکیو میده دستم ترسیدم گفتم نمیخام من طاقت ندارم بفهمم کی میخاد بمیره بعد زنداییم رفت اعلامیه رو ازش گرف با خنده اورد داد بهم گف نترس بچس بازش کردم دیدم یه مادر و بچن از خاب پاشدم انقدددد حالم بد بود صدقه دادم یعالمه دعا کردم عصرش زنگ زدن گفتن یکی از فامیلای دورمون حامله بود ماه اخرش بود فشارش رفته بالا هم مادر هم بچه هردوتا فوت شدن من اکثر خابام تعبیر میشه ۹۰ درصدشون
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘