2777
2789
یه نمونه اشو میگی

تو تاپیکم هست یه نمونش

ی نمونشم لو رفتن دروغای دوس پسرم بود...توی خواب کسی بهم دونه دونشو گفت و خداروشکر جدا شدم

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم تو خواب دندونم افتاد فقط یادمه تعبیرش مرگ میشددو روز بعد یه بنده خدایی مرد

منم هرسری خاب انگور ببینم یکی فوت میکنه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
همشهمه دوستام خونوادم و ....میدونن من بخابم یه واقعیتیو دارم میبینم😂یعنی خواب من=پیشبینی آیندهمیدون ...

این یه استعداده 

دنبال پرورشش باش 

کتاب یوگای خواب و رویای تبتی رو بخون و عمل کن 

همچنین کتاب رویا دیدن در بیداری مترجم صدالدین برهانی 

حیفه استعدادت 

این یه استعداده پرورشش بده

چجوری

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
والا حامله بودم خاب دیدم عزرائیل لباس مشکی پوشیده قدشم خیلی بلند بود تا دیدمش حالم بد شد فهمیدم یکی ...

اخی عزیزم چه فشاری به شما وارد شده الهی بمیرم مادرو بچه فوت کردن خدا رحمتشون کنه