2777
2789
عنوان

امشب شب آزوها ست یه ایده دارم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 88 پست
الهی دعای مستجاب اقا امام زمان علیه السلام شامل حالت بشه🌹❤️🌹

ممنون از دعای بی نظیرتون همین برام بسه ممنونم

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم من اول ازهمه بخاطرسلامتی وحال خوب بچه هام ازخداتشکرمیکنم ممنونتم خدا،آرزوم اینه شوهرم حالش خوب بشه ازنظرروحی مریضه وسواس فکری عملی اگه میشه هرکی پیامموخوندبرای سلامتیش دعاکنه ممنونم،وآرزوی بعدیم اینه که زندگی همه وماپرازآرامش باشه ،رابطم باشوهرم عالی باشه،بچه هاموخوب تربیت کنم،خونه بخریم،ماشین بخریم برادرم زندگیش خوب باشه ،کارشوهرم برکت بیفته توش ،ببخش زیادشداعزیزم ایشاله همه به آرزوهاشون برسنآمین

ممنون از دعای بی نظیرتون همین برام بسه ممنونم

خواهش میکنم عزیزم 

چون بهترین ارزو رو کردی

کسی که به یاد امام زمانش باشه، یقینا امام زمان علیه السلام هم بیادش هست

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

زانوی جوادم خوب خوب بشه

سنگاش دفع بشن

عاقبتمون بخیر باشه باهم خوب باشیم حالمون خوب باشه

توی کارم پیشرفت کرده باشم💕

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊