2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره

198 بازدید | 35 پست

ی جوریه از همه لحاظ خوبه هرچی بخام میخره واسم ولی ی حوریه احساس میکنم تو جمع ها ازم دوری می‌کنه ولی پیش همیم خوبه ولی بین مردم ازم دوری می‌کنه اصلا ی حوریه احساس میکنم نمیخاد منو تو همه بحث ها همش من کوتاه میام چون دوسش دارم ب اون میگم چرا وقتی بحثمون میشه نمیای معذرت خواهی کنی نمیای از دلم در بیاری خودم با زبون خودم بهش میگم زن نیاز به توجه داره این کاراشو میبینم بهش میگم تو منو دوس نداری میگه اشتباه میکنی

رفتیم بیرون با فامیل های خودش توی ماشین ما خودش و دوتا آبجی هاش و شوهر آبجیش و دوتا بچه های آبجیش نشستن و به من گفت برو تو ماشین اون یکی ها بشین بخاطر اینکه من ناراحت نشم می‌گفت میخای من برم بشینم خودش میدونست ناراحت میشم ک اینو گفت بهش گفتم چرا تو هم نمیای تو ماشین اون یکی ها با هم بشینیم دوتایی کنار هم گفت ن ابجیم اینا تنها میشن نمیشه تو برو تنها پیش اونا منم اینجا اصلا ی جوری بهم برخورد بگید که حسن کامل اشتباه نمی‌دونم چیکار کنم اصلا 

دعام کن خوشبخت بشم کنار شوهرم :))) کسی به زندگیم نتونه آسیبی بزنه ؛) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بودم ناراحت میشدم که نمیاد پیش،من و پیش،خواهراش،میخواد بشینه میتونست یکی ا. آنها را بفرست تو آن ...

اره ولی حتا میترسم بهش بگم چرا یکی از اونا رو نمیفرستی میترسم بحث کنه باهام خیلی عصبیه اصلا هر بحثی هم میشه دیگه بخدا حوصله ی اینو ندارم بحث کنم بحث کنم یه چیزی بگه ناراحت بشم بعد گریه کنم شب با گریه بخوابم آخرشم خودم برم سمتش

میخواستی بگی و شوهر باید کنار هم باشن.آبجی هات شوهرشون پیششون هست تو وظیفته کنار زن خودت باشی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عقدید؟نمیشه زود قضاوت کردولی رفتارش اشتباهه اولویت زندگی یک مرد باید زنش باشه چه معنی داره تو ماشین ...

من هرچی بهش میگم هرچقدر بهش میگم میگه تو از اون سرش میگیری هرچی میشه ناراحت میشی 

میخواستی بگی و شوهر باید کنار هم باشن.آبجی هات شوهرشون پیششون هست تو وظیفته کنار زن خودت باشی

بهش نگفتم ترسیدم بحثم بشه 

ولی بازم میخایم بریم بیرون بازم میخاد همین کار و کنه امشب بهم گفت منم چیزی نگفتم 

اره ولی حتا میترسم بهش بگم چرا یکی از اونا رو نمیفرستی میترسم بحث کنه باهام خیلی عصبیه اصلا هر بحثی ...

همون جا بحث نکن یه روز که حالش،خوبه یا هو پیام از اینکه دوست داری باهاش،باشی و بیرون باهات همراه باشه بگو 

دم به دقیقه هم ازش نپرس دوستم داری 

چون کم کم بهت بی علاقه میشه

منم با همسرم مشکل زیاد دارم ولی این یه مدل رفتارش که تو جمع منو نادیده بگیره رو نداره

من بیشتر میچسبم بهش تا اون اصلا یه جوریع بخدا بهش میگم میگه تو اشتباه بر داشت میکنی میگه نرین تو حالمون بخدا دیگه کفری شدم 

همون جا بحث نکن یه روز که حالش،خوبه یا هو پیام از اینکه دوست داری باهاش،باشی و بیرون باهات همراه باش ...

منم نادیده بگیرمش؟؟

من هرچی بهش میگم هرچقدر بهش میگم میگه تو از اون سرش میگیری هرچی میشه ناراحت میشی

برید مشاوره 

شاید به حرف مشاور گوش کرد

این رفتارها رو نمیشه نادیده گرفت 

مرد باید تکیه گاه باشه نه اینکه پشتتو خالی کنه

متاسفم که اینو میگم ولی ایشون مرد زندگی نیستن

احتمالا از بچگی توی خانواده و فامیل شنیده که فلانی زن دلیله یا به زن نباید رو داد ...ندیدن که پدرشون ...

میدونی مثلاً میریم بیرون برمیگردیم بهش میگم بوسم کن بغلم کن بعد برم خونه میگه تو ماشین زشته یکی میبینم زشته 

میگم منو تو زن و شوهریم یعنی چی ک زشته میگه نه زشته