2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 35 پست
بهش نگفتم ترسیدم بحثم بشه ولی بازم میخایم بریم بیرون بازم میخاد همین کار و کنه امشب بهم گفت منم چیزی ...

عزیزم باید حل کنی وگرنه هربار با داد و هوار مجبوری سکوت کنی.بچه داری؟چند بار  باهاش جایی نرو بفهمه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برید مشاوره شاید به حرف مشاور گوش کرداین رفتارها رو نمیشه نادیده گرفت مرد باید تکیه گاه باشه نه اینک ...

خیلی بهش گفتم یکم درست رفتار کن خودتو جلوی من نگیر میگه تو از اون سرش میگیری 

دعام کن خوشبخت بشم کنار شوهرم :))) کسی به زندگیم نتونه آسیبی بزنه ؛) 

عزیزم باید حل کنی وگرنه هربار با داد و هوار مجبوری سکوت کنی.بچه داری؟چند بار باهاش جایی نرو بفهمه

نه بچه ندارم 

عزیزم میدونه صداشو ببره بالا تو سکوت میکنی

باز منو میخاد بندازه تو ماشین یکی دیگه آبجی هاشو سوار کنه چی بهش بگم چجوری بگم بحثم نشه باهاش 

میدونی مثلاً میریم بیرون برمیگردیم بهش میگم بوسم کن بغلم کن بعد برم خونه میگه تو ماشین زشته یکی میبی ...

بر میگرده به کودکیشون درکشون از مرد بودن اینه از مشاور کمک بگیرید مدام سرکوفت نزنین زمان و مکان مناسب باهاشون صحبت کنین با محبت شرمندشون کنین تو‌جمع ازش قدردانی کنین کم کم درست میشن

بر میگرده به کودکیشون درکشون از مرد بودن اینه از مشاور کمک بگیرید مدام سرکوفت نزنین زمان و مکان مناس ...

یعنی من اشتباه برداشت میکنم همه اینارو؟ 

یا حسم درست میگه و منو دوس ندارع

باز منو میخاد بندازه تو ماشین یکی دیگه آبجی هاشو سوار کنه چی بهش بگم چجوری بگم بحثم نشه باهاش

بگو عزیزم من دلم میخواد پیش هم باشیم همون طور که اونا شوهراشون پیششون هستن‌

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بر میگرده به کودکیشون درکشون از مرد بودن اینه از مشاور کمک بگیرید مدام سرکوفت نزنین زمان و مکان مناس ...

همین تاپیکم و گزارش کن لطفا

بگو عزیزم من دلم میخواد پیش هم باشیم همون طور که اونا شوهراشون پیششون هستن‌

باشه مرسی 

میشه گزارش بزنی تاپیک و