2777
2789
عنوان

ستاد تشویق مراجعه به روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 52 پست
میشه بیشتر بگی علائمت چی بود و چه داروهایی میخوری نمیخوام داروهات و بخورم فقط میخوام بدونم چی میخوری ...

خیلی پرخاشگر بودم خیلی همش دعوا میکردم افسردگی ناراحتی درد عصبی هم یه مدت داشتم این البته خودش خوب شد مربوط به دارو نیشت

بعد علائم adhd هم داشتم دیگه اهمال کاری شلختگی و ...

دارو هم خواستی درخواست بده میگگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای قرصا خیلی عوارضشون زیاااادههههسعی کن خودت کنترلش کنی درجه اول با راه حل های تراپیستت

اضطرابم زیاده همه ش با استرس میرم بیرون با ادما نمیتونم صحبت کنم دلم میخواد یه قرصی بخورم آروم بشم 😢

بهترین دین انسانیت

سلام من افسردگی و اضطراب دارم پپیش تراپیست میرم گفتن که با صحبت کردن مشکلت حل میشه لازم نیست برم روا ...

من خودم تراپی رو خیلی موثر نمیدونم

من با دارو ۱۰۰ درصد بهتر شدم خیلی اوضاعم داغون بود بخون علائممو‌ نوشتم بالاتر الان خیلییی بهترم

وسواس فکری حدودا سه چهار سال پیش داشتم بعد خود به خود بهتر شد باز الان عود کرده...عدم اعتماد به نفس ...

توام مشکل اعتماد به نفس داری ؟

من اضطراب اجتماعی دارم رفته رفته دارم بدتر میشم نمیتونم با ادما حرف بزنم استرس میگیرم 

بهترین دین انسانیت

میشه به منم کمک کنی.نقشه مغزی چیه.من خیلی عصبیم پر از خشمم یهو از کوره در میرم داد و‌بیداد میکنم سر ...

من اینجوری بودم دقیقا 🤦🏻‍♀️

نقشه مغزی یه کلاه میذارن سرت چند دقیقه باید رو به رو نگاه کنی نوار مغز طور میگیره

قرص من یکیش خواب اوره فقط شب اول که خوردم تخت خوابیدم بعد بدنم عادت کرد انگار نه انگار

معتاد نمیشی قرص من که نکرد

اگه قرص بهت نیازه مثلا چاق شی یا خوابت بگیره عوض میکنی مشکلی نیست

عزیزم من خودم خیلی به رشته روانشناسی علاقه دارمولی واقعا روانشناس هایی که برخورد داشتم به درد نمیخور ...

تجربه شخصی تون محترمه

ولی این مراحلی که من گفتم پشتش تجربه میلیون ها مراجع و هزاران دانشمند متخصص هست 

دارو هم اوکی هست من اصلا ازون روانشناسایی نیستم که با دارو درمانی زاویه دارن ولی بهتره اول روان شناس میزان وخامت حال مراجع رو با چندین جلسه بسنجه بعد ارجاع بده در صورت نیاز

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من خودم تراپی رو خیلی موثر نمیدونممن با دارو ۱۰۰ درصد بهتر شدم خیلی اوضاعم داغون بود بخون علائممو‌ ن ...

من هر دو رو قبول دارم تو گذشته م چیزهای بود که اصلا نمیتونم به تراپیستم بگم همه ش به زور ازم حرف میکشه ولی وقتی از اونجا میام احساس سبکی میکنم 

بهترین دین انسانیت