2777
2789
عنوان

ستاد تشویق مراجعه به روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جوری گفته قطعش کنی.چون داروهای اعصاب قطه یهوییشون خطریع

من سه ماه خوردم بعد وقفه افتاد تا برم دکتر باز افسردگیم‌ عود کرد دوباره رفتم الانم که دارم ادامه میدم تا تموم شه نمیخوام قطع کنم فعلا حالم خوبه تا دوباره برم ازش بپرسم 

نمیدونم برم روانشناس یا روانپزشک.روان پسرمم داره داغون میشه انقدسگم همش در حال داد و بیدادم یهو سگ م ...

من اینجا تجربه خودم رو میگم خب

من همین که انقد عصبی و اینا بودم روانشناس هم رفتم خیلی نه یکی دو جلسه دو تا هم رفتم راحت نبودم حرف بزنم بعد تکنیکی هم میگفت کاربرد نداشت یادم نیست چی بود

کاربرای اینجا میگن اول برو روانشناس اگه هزینه اشو داری چند جلسه برو امتحان کن شاید خب مشکلت حل بشه که چه بهتر

ولی دارو برا من خیلی جواب داد به خدا زندگیم عوض شد خیلی بدرفتاری و دعوا داشتم با خانواده ام اینا رو میگم که حتما بری کاملا آروم میشی صبور و خوش رفتار 

اخه امسال کنکور دارم برای اون میخوام برم یه مقدار حساس شدم بهم فشار اومده

من خودم دانشجو که شدم فراق که پیدا کردم خودم رفتم پی نقشه مغزی و دکتر اگه به اونا بود که نمیبردن بهشون هم میگفتم😩 حالا تو بگو بلکه ببرنت