2777
2789

صبح رفتم سرکار

از همکارم خواستگاری کردن

مورد خیلی خوبی هم بود و ان شا الله خوشبخت شه

ولی نمیدونیم درک میکنید چی میگم یا نه ولی برای خودم خیلی ناراحتم

دقیقا کل زندگیم همینه خواستم هام یا نشد یا بیخ گوشم  برای یکی دیگه برآورده شد

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

اصلا برای همکارم ناراحت نیستم یا حسودی نمیکنم

فقط دلم برای خودم میسوزه

همه ی زندگیم پر از حسرت و نشدنه

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا بدترین حس دنیا همینه مخصوصا اگه جوابت منفی باشه دیگه نمیتونی اونجا کار کنی و معذبی:) 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اصلا برای همکارم ناراحت نیستم یا حسودی نمیکنمفقط دلم برای خودم میسوزههمه ی زندگیم پر از حسرت و نشدنه

الهی من بگردم تورو ،برای توهم بهترینا اتفاق میفته عزیزم غصه نخور

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
یعنی همکارش ازش خواستگاری کرد؟

نه عزیزم

یکی از مراجع ها ازش خواستگاری کرد