2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

116 بازدید | 19 پست

بنظرتون اکثر پسر ها اول میرن سربازی بعد دانشگاه

یا نه اول میرن دانشگاه بعد میرن سربازی

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول دانشگاه بعد سربازیبرای فرار از سربازی و به تاخیر افتادنش اول میرن دانشگاهپسر خاله من که تا دکتری ...

یعنی به محض گرفتن دیپلم اجباریه یا برن دانشگاه یا سربازی؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

عملکرد آماری که نظرسنجی نیست! 

باید آمار رسمی کشور رو بررسی کرد تا جواب داد.

اما بابت کاهش سخت گیری های قبل و افزایش حقوق سربازی و... شاید به نسبت به قبل‌ترها تمایل افراد به زودتر اقدام کردن برای سربازی بیشتر شده باشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بنظر من هر دو مدلی پیدا میشه اختلاف سختیم بین این دو مورد هست که دقیق نمیشه گفت...

اونایی که اول دانشگاه میرن به منظور از فرار از سربازی و یا خبر خیری بشه سربازی معاف بشن هست و یا درمواردی پسر هدف داره دانشگاه میره...

مورد دوم کسایی هستن که آیندشونو از یک بُعد دیگه میبینن و دوست دارن سریعتر وارد بازار کار بشن و دومیو انتخاب میکنن...

من هر دو مدل پسر رو دور اطرافم و توی یک جامعه در یک میزان آمار دیدم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

یعنی به محض گرفتن دیپلم اجباریه یا برن دانشگاه یا سربازی؟

اگر نرن دانشگاه اره باید برن سربازی

ولی اگه برن دانشگاه ،بعد از اتمام تحصیل میرن سربازی

هرچقدرم تحصیلاتشون بهتر باشه اوضاعشون تو سربازی بهتر و راحت تره

معمولا اول دانشگاه میرن. 

دلیلش اینکه با رفتن به دانشگاه معافیت تحصیلی شامل حالشون میشه و دوم اینکه از درس فاصله نمی گیرن. چون اگه بخوان سربازی برن، حدود دو سال از درس فاصله میگیرن و سنشون بالاتر  رفته.