2777
2789
چون دارم یه متن مینویسم در مورد مشکلاتم که برم دکتر بخونم براش در مورد مشکلاتم یه چیزایی تو ذهنم هست ...

یعنی میگم خیلی نگران نباش شایدترس محیطی داری که خیلیا دارن.اگراین باشه خیلی چیزمهمی نیست میتونی بری کلاس فن بیان.اگرسنتون هم کمه بالا رفتن سن بهت کمک میکنه

حدود یک هفته هست حال یکی از دوستام شده نگرانیم 

وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛    یادت می آید چقدر دلت گرفته!    چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی!    تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی میگم خیلی نگران نباش شایدترس محیطی داری که خیلیا دارن.اگراین باشه خیلی چیزمهمی نیست میتونی بری ...

ترسی ندارم 

از بچگی کلا یه وقتایی ذهنم کار نمیکنه چی بگم و چه جوری منظورمو برسونم 

رسوندن منظور تنها مشکل من نیست مشکلات دیگه ای هم دارم

به نظر میاد این مشکلاتم علائم یه بیماریه که اون بیماری باید مشخص شه چیه

کاربری دست دو نفره

حرکات غیر طبیعی: یه سری حرکات رو هرروز باید تکرار کنم تا ارامش داشته باشم مثل بارها یه مسیرو راه رفت ...

اوکی شما دچار وسواس فکری و عملی هستی علت این وسواس و ریشه اش از اضطراب هست و خود اضطراب هم ریشه اش در از عدم اطمینان به خود و نداشتن امنیت هست شما نوع تربیتت به گونه ای بوده که احساس نا امنی داره البته به ژن و ژنتیک هم ربط داره وقتی از لحاظ ژنی آمادگی و زمینشو داشته باشی و محیطط هم به گونه ای باشه که نباید باشه اضطرابه خودشو نشون میده بنابراین این وسواس فکر و عملی که دارید به قول خودت با اون اعمال مغزت به ارامش میرسه پس شما باید درصدد برطرف کردن اضطرابت باشی تا این اعمال از بین بره البته با یک روانشناس مجرب و حرفه ای

اوکی شما دچار وسواس فکری و عملی هستی علت این وسواس و ریشه اش از اضطراب هست و خود اضطراب هم ریشه اش د ...

من چند بار یه حالتی شبیه وسواس اومده سراغم که فکر میکردم یه جایی از کارهام رو بی دقتی کردم و اشتباه کردم و چندبار کارهام رو تکرار کردم یا وسایلم رو بارها چک کردم ولی این حالت همیشگی نیست و چند ساله این حالت رو نداشتم با این که تحت دارو و درمان هم نبودم

فکر نمیکنم فقط وسواس باشه 

چون وسواس حرکات غیرطبیعی نداره افکار و تصمیمات عجیبی که دیگران میگن مثل جنونه و من دارم نداره 

من از بچگی این مشکلات و یه سری مشکلات دیگه رو داشتم و هنوزم دارم حرکات غیر طبیعی من از نوزادی شروع شدند مگه وسواس از نوزادی میشه؟ 

کاربری دست دو نفره

من چند بار یه حالتی شبیه وسواس اومده سراغم که فکر میکردم یه جایی از کارهام رو بی دقتی کردم و اشتباه ...

خب ببین این تکرار کردنها و چک کردنها و شک داشتنها که قطعا اسمش وسواس فکری و عملیه که گفتم ریشه اش اضطرابه

اینکه میگی از بچگی یه چیزهایی داشتی اونها هم ممکنه اوتیسم خفیف باشه که باید دارو میخوردی برای تشخیص دادن نیاز به ساعتها مشاوره و صحبت هست و اینجا شما بصورت کلی میگی هز بچگی حرکاتی داشتم و جون نمیدونم اون حرکات چیه در همین حد میتونم کمکت کنم شما باید هم دارو و رواندرمانی رو در کنار هم داشته باشی برای درمانت در ضمن اینهارو در گوگل سرچ کن همین علائم رو با جزییات سرچ کن لااقل در مورد اسم بیماریت به نتیجه میرسی بعدم درمانت رو شروع کن بازم میگم با کسی که حرف ای باشه نه هرکسی

خب ببین این تکرار کردنها و چک کردنها و شک داشتنها که قطعا اسمش وسواس فکری و عملیه که گفتم ریشه اش اض ...

مرسی مشکل منم پیدا کردن روانشناس حرفه ای هست روانشناسی که واقعا خوب باشه

پیش یه روانشناس رفته بودم که فامیلمون میگفت خوبه ولی اون روانشناس نه تنها تشخیص نداد که میگفت برو کلاس های عرفان حلقه

پیش یه روانشناس دیگه رفتم که از اینترنت پیداش کردم تو یکی از سایت هایی که دکتر معرفی میکنن نظرات بیماران رو خوندم ازش تعریف کرده بودن ولی وقتی رفتم پیشش تشخیص که نداد مسخره هم میکرد مشکلات من رو 

کاربری دست دو نفره

مرسی مشکل منم پیدا کردن روانشناس حرفه ای هست روانشناسی که واقعا خوب باشهپیش یه روانشناس رفته بودم که ...

وا اینا روان نشناسن

وگرنه ادم باسواد مسخره نمیکنه امیدوارم یه جای خوب پیدا کنی روانشناس خوبم زیاد داریم تو تهران پیدا کن حالا یا حضوری یا انلاین مطرح کن باهاشون حتما راهکار درستو بهت میگن