2777
2789
عنوان

آب چکان مدل پشت پنجره ای

94 بازدید | 6 پست

سلام به همه خوبین کسی اینجا هست آب چکون مدل پنجره ای داشته باشه و به مدت بعدش آهنش زتگ بزنه و پوستش بریزه؟؟

عکسشو تو نت بزنین منظورمو میفهمین ما الان نزدیک دو ساله همین آب چکونو داریم و رنگش طلایی هست و یه سری قسمت هاش زنگ زده و پوستش ریخته مامانم میگه هر دفعه باید خشک میکردی و بکنی ولی حالشو ندارم همین ظرفام کلی لفت میدم جدیدا هم پای سینک وسط کمرم میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من مجردم و خونه ممون قدیمیه و اشپزخونه مون کوچیکه نمیدونم کمر دردم از چیه جارو برقی هم می ...

سیاتیک وارتروز...چیزای سنگین بلندنکن ...مدت طولانی سرپا واینستا وهمینطور نشین....کمرتم گرم نگه دار یه شالی چیزی ببند محکم جمع کنه وگرم نگه داره ...دولاراست نشو چیزی خواستی برادری بشین روپات بردار بلندشو تو نت بزنی میگه کامل چیکارا کنی یه مدت مراعات کن رفع شه تو فشار افتادی گلم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
سیاتیک وارتروز...چیزای سنگین بلندنکن ...مدت طولانی سرپا واینستا وهمینطور نشین....کمرتم گرم نگه دار ی ...

میدونی امروز حوصله جارو برقی رو نداشتم ولی اخر خواستم بکشم ولی رفتم حیاط و اومدم خونه و مامانمم اومد خونه رفته بود خونه ابجیم دیروز بچه اش به دنیا اومده و امروزم مرخص شد و مامان و داداشم و پسر اول ابجیم از ساعت ۱۱ و نیمم اینا رفتن خونه ابجیم و مامانم یه بار همون ۵ اومد و یه سوپ پخت و سوپی که خریده بود هم درست کرد و فکر کنم ۶ رفت و من فکر کنم از قبل جلوی بخاری دراز کشیدم و خوابم برد و تازه بیدار شدم من یه مدته شبا دیر میخوابم دیروزم ۴ اینا خوابیدم ولی شده زودم خوابیدم من شبا یه کاری مبکنم واسه همون شبا دیر میخوابم خونه ابجیمم نرفتم 

سیاتیک وارتروز...چیزای سنگین بلندنکن ...مدت طولانی سرپا واینستا وهمینطور نشین....کمرتم گرم نگه دار ی ...

میدونی ابجیم با شوهر و بچه اش از ۲۹ اذر تا نزدیک یه هفته چون شوهرش میرفت دکتر مامانم میگفت شام بیاین اینجا البته جمعه ۳۰ اذر شام مون نونی بود و ابجیم و شوهرش اومدنی سنگک خریدن یعنی اومدن شونن یه دفعه ای شد بعد من اون چند شب خودم کلی ظرف میشستم نمیذاشتم ابجیم کار کنه چون باردار بود دلم نمیومد کار کنه اون بر عکس من دستش تنده مامانمم دستش تنده فقط من لفتش میدم خدا منو ببخشه کلی هم آب میره