2777
2789
افکار و اعمال غیر طبیعی مثل چی مثال بزن

حرکات غیر طبیعی: یه سری حرکات رو هرروز باید تکرار کنم تا ارامش داشته باشم مثل بارها یه مسیرو راه رفتن یا بارها مشت کردن و باز کردن دست ها یه وقتایی هم حالت غیر طبیعی به چهره دادن موقع هیجان بدون این که بفهمم بازم هست

افکار: یه زمانی فکر میکردم یه خدای دیگه منو افریده تصمیمات غیر طبیعی هم بارها گرفتم 

کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دست دادن اعضای خانواده میا اینکه تو زندگیشون مشکلی پیش بیاداین افکار تا مرز جنون میکشونه منو

خدانکنه..اصلااا بهش فکر نکن..زیادی به یه چیز فکر کردن باعث میشه واقعا اتفاق بیوفته

خب الانم حسرت دارم امیدوارم هیچوقت درک نکنی اینو ولی اینکه حسرت ی آغوش رو داشته باشی خیلی بده اینکه ...

متاسفانه درک میکنم چی میگی عزیزدلمم..خیلی سخته خیلی سختتت..

اینکه تو این شرایط بحرانی از همه نظر چطور میتونم یه بچه رو به این دنیا بیارم اوضاع کشور که داغون...

آره واقعا...ادم تو تامین کردن خودشم مونده چ برسه به بچه

ممکنه اوتیسم خفیف باشی اون اعمال و حرکات غیر عادی رو هم بگو مثل چه کارهایی؟

تو اینترنت هم با سایت پرسش و پاسخ روانشناسی صحبت کردم گفته خیلی از علائم اوتیسم خفیف (سندروم اسپرگر) رو داری ولی یه سری تفاوت هم داری با طیف اوتیسم مثل این که قوه تخیل داری 

کاربری دست دو نفره

الانکه خیلی خوب توضیح میدی.

چون دارم یه متن مینویسم در مورد مشکلاتم که برم دکتر بخونم براش 

در مورد مشکلاتم یه چیزایی تو ذهنم هست

ولی خیلی جاهای زندگیم نتونستم منظورم رو به دیگران برسونم و ضربه خوردم

منم نگفتم نمیتونم حرف بزنم 

کاربری دست دو نفره