2777
2789

من خودم تحصیلاتم بالاس و قطعا شاغلم اما از این اجبار متنفرم 

از اجبار در هر چیزی 

نظرش اینه ک زندگی مشترک یعنی جفتمون عین خر کار کنیم 

حتی با وجود زایمان 

حتی با وجود بچه داری و خانه داری

گفت من گ گناه نکردم ی تنه بار زندگیو ب دوش بکشم 

منم گفتم میتونی زن نگیری ناراحت شد قهر کرد

نظر شما چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوستندارم کار کنم اصلا دوستدارم مدرکمو قاب کنم بزنم ب دیوار چرا باید منو مجبور کنه

آفرین ، کار کردن برای زن در زندگی مشترک باید یک انتخاب باشه نه اجبار

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
حالم بده چند ساله باهمیم دلم نمیخواد جداشم

الان جدا بشی تا الانش باخت دادی اما اگر بعد ها جدا بشی تا اون زمان باخت دادی

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بگو تو کارای خونه کمک کنه. لباس اتو کنه، بچه رو عوض کنه، ۳ روز در هفته شام بذاره. ظرفا رو بشوره و تو هم شاغل میشی.

دعوا نداره که. آقایون خواهان حقوق برابرند به شرط اینکه برابرتر باشن😄

یاد کتاب مزرعه ی حیوانات افتادم. همه برابرند اما برخی برابرترند

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بگو به شرطی که کارهای خونه هم کامل تقسیم بشه در غیر این صورت حقوقم رو واسه خودم پس انداز میکنم و خرج زندگی نمیکنم گناه نکردم  کار بیرون کنم خسته و کوفته برگردم و مشغول  غذا و ظرف و تمیز کاری بشم بعد تو استراحت کنی

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!