2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شده تو بیداری بعد پریدن از خواب جیغ بزنین ؟ من‌ یکیو سراغ دارم این مدلیه .. یه وقتا خواب بد میبینه تا پنج شیش ثانیه تا ویندوزش بیاد بالا جیغ میزنه 🤦‍♂️🚶‍♂️

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

من اگه شبا چندبار از خواب نپرم و بدخواب نشم شبم روز نمیشه 🥺😐

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

بخوام برات علمیش رو بگم این میشه

چون مغز انسان بعضی موقع ها بخاطر مشکلات و بعضی چیز ها خسته میشه و مغز خود به خود به حالت مرگ می‌ره و دقیقا همون جاست که تو اونو تجربه می‌کنی و بیدار میشی یعنی مغرت هم بیدار میشه و از حالت مرگ دور میشه 

اگه اونجوری نوری از خواب و بیدار نشی مرگ مغزی رخ میده