2777
2789

واااای یه پسره هست تو نمایشگاه ماشین نزدیک خونمون انقدر باجذببببه و خاااصه 

رئیس نمایشگاس 

اصلن یکجور خاصیه انگار مهره مار داره با اینکه اصلا هم خوشمشرب نیست

💚خوشا صیدی که صیادش حسین است 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیمشد ؟اون میفهمید ؟عکس العملش چی بود

اولی که کلا مشغله زیاد داشت اصلا متوجه حضورمم نبود ... چه برسه به اینکه به رفتارام دقت کنه 😂🤦‍♀️

دومی همکلاسیم بود و آره خب حتما متوجه میشد چون خیییییییلی ضایع بودم واقعا 

هیچی ... خیلی عادی رفتار میکرد باهام و اصلا به روی خودش نمی‌آورد 

هنوزم همکلاسی هستیم ولی دیگه حسم نسبت بهش صفر شده و میونمون خیلی عادیه

برای داشتنت کاری نکرد؟

همکارم بود همه میگفتن دوست داره ولی بعد یه مدت فهمیدم با کس دیگه ای هست 

کلا پیچیده اس 

تلاش نه فقط بی احترامی کرد نمی‌دونم شاید چون عده ی زیادی از همکارا میدونستن ناخودآگاه جور نشد باهم باشیم همه چیز یه دفعه قاطی شد

همکارم بود همه میگفتن دوست داره ولی بعد یه مدت فهمیدم با کس دیگه ای هست کلا پیچیده اس تلاش نه فقط بی ...

ما زنا هیزی و شیطنت مردا رو میذاریم ب پای عشق متاسفانه واسه خودمون خیال بافی میکنیم

درحالی ک طرف واسش اصن جدی نیس

من الانم عاشقه اون آدمم..منتهی سرده بیشتر اوغات..هرموقع خوشش بیاد میاد زنگ میزنه..خوشش نیاد زنگ نمیزنه..یهو دیدی یه روز ازش خبری نشد..منم نمیتونم این وضع رو بپذیرم...

اینم بگم چون اینطور رفتار میکنه و منم آدم مغروری هستم اصلا پیگیرش نیستم و بعضی وقتا هم جوابشم نمیدم..ولی خیلی اذیتم

وقتی نیست دلم خیلی تنگ میشه و خیلی آشفته میشم و فکرای منفی میزنه به سرم ..و زار زار گریمم میگیره..میاد پیغام میده و زنگ میزنه جوابشو نمیدم..این مساله آزارم میده

موندم چه غلی کنم

من الانم عاشقه اون آدمم..منتهی سرده بیشتر اوغات..هرموقع خوشش بیاد میاد زنگ میزنه..خوشش نیاد زنگ نمیز ...

هرموقع هم که تماس تصویری داریم...دیگه نمیتونم خودخوری کنم و دل سیر نگاش میکنم🥲