2777
2789

دارم دیوونه میشم من به چشام 

اعتماد نداشتم به شوهرم داشتم چند شب پیش تو گوشیش اسکرین شات پیام دیدم اصل پیام هارو پاک کرده بود قسم خورد که فقط مشتریه و چون دختره راحت حرف میزده منم راحت بودم باز شب بعدش هم دیدم تا دیشب تونستم پیام های ک داده بودند رو برگردونم دنیا رو سرم آوار شد چندتا چتاشونو خوندم زدم زیر گریه گوشی رو ازم گرفت حتی محکم بهم سیلی زد 😭من خیلی دوسش داشتم هیچی براش کم نزاشتم از زیبایی هم چیزی کم ندارم از خودش سر ترم من چکار کنم با یه بچه تو شکمم نمیتونم به خانواده بگم بابام دق  میکنه حتی صبح رفتم فرودگاه گفتم بره بدرم بابام عین کوه پشتمه نهایت فقه میخوره ولی اومد دنبالم نزاشت همش میگه غلط کردم اشتباه کردم هرکاری بگی می‌کنم ولی من دیگه باورش ندارم 😭 چرا با یه بچه تو شکمم اینکارم باهام کرد خیلی زود متوجه شدم شاید دوهفته بود باهم حرف میزدن و اون دختره یه شهر دیگس به رابطه جنسی نکشیده 

دارم دیوونه میشم😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو شرایط شمام از نظر خیانت همسر 

اونم با دوتا بچه

بهش بگو برای اطمینان باید یه چیزی بهم بدی 

تا ادب شه 

منم به همسرم گفتم

اگه متوجه نشده بودم

حتما تا تهش میرفتی

حالا بازم خوبه پشیمونه 

چقدر بزرگش کردین واسه مردا اشکال نداره عیب نیست

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

من رفیقم یع چیزی میخواست سفارش بده از باسلام بعد کم یاب بود تقریباً از اون مدل بعد از یه غرفه سفارش داد مرده گفته بود که بیا تلگرام اونجا مشخصات اینا فرستاد بعد مرده بجای اینکه محصول مشخصات بفرسته داشت لاس میزد آخر سر دیگه مجبور به بلاک شد 

مطمئن باش اول همسرتون شروع کرده 

دراین مورد خیانت درمرحله اول هست .اگه تعهد میده واظهارندامت میکنه میتونید یک فرصت بهش بدیداما طوری که ازموضوع خودتون فقط خبردارباشید وبارفتارومنشتون شرمنده اش کنید.هیچگاه گریه نکنید.قوی باشید.مشکلش روبپرسید واگه وابستگی به نامحرم پیداکردن بره پیش  روانشناس خوب البته باکمک شما.

اگه یه زن هم این کار رو کنه عیب نی اولش چت و بعدش قرار و بعدش خونه خالی و بعدش همممممممممممممممم

واسه زن عیبه

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....