2777
2789
عنوان

مزخرف تریم دوستی که داشتین😂😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز به روز خودشو بیشتر از چشم من انداخت با اینکه از نظر خانوادگی و فرهنگی خیلی از من پایین تر بود یج ...

بخدا اونایی که همه چی تمومن اکثرا خیلی خاکی و ساده من نمی‌فهمم 

اها اینم بگم با ی دختره دوست شدم انگار رلم بود تا رفیق همش ابراز محبت میکرد عشقم اجی قربونت برم بعدم ...

اینو یادم رفت بگم همین دختره رو بلاک میکردم دیگه قطع ارتباز کنید زنگ میزد ب بابام میگف عمو بگو انبلاکم کنه اگ نمیکردمم شب تا صب بابام زنگ میزد

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

اها اینم بگم با ی دختره دوست شدم انگار رلم بود تا رفیق همش ابراز محبت میکرد عشقم اجی قربونت برم بعدم ...

ابراز محبت ک اوکیه یسری ادما اینطورین زیادی عاطفین وابسته میشن و...

ولی اینکه میگی زنگ میزد و زیاد پیگیر بود برام عجیب بود

چون ادم باید عزت نفس خودشو حفظ کنه..

۹ سال تو مدرسه باهاش دوست بودم تو تمام درسا کمکش میکردم سال کنکور بهش گفتم بیا خونمون درس بخونیم هر ...

چه جالب ک منم ازین رفیقا داشتم بعد خیلی وقیحانه گفت رفیق درسی بودیم الان مدام استوری دوستاشو میزاره ولی باهم که بودیم حتی یه عکسم نگرفتیم یه تبریک تولدم نگفت بهم

یکیشون مال دوران راهنماییم بوداینطوری بود ک هی مشکلاتشو خیلی بزرگ جلوه میداد بعد هرچیم راهنماییش میک ...

چقدر مشکل روانی و کمبود داشته هنوزم باهاش دوستی؟

دقیقا حالا اینکه ما مشکلاتمون نمیگیم دلیل بز این نیست که مشکل نداریم