2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی اذیتمون میکنه چکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 84 پست
ن همه همسایه هامون میگن شما صدایی ندارین و ما اصلاصدایی ازتون نشنیدیم ولی این میگه صدا میدین

عزیزم همسایه هاتون هیچ وقت به اندازه کسی که دقیقا زیر شما ساکن هست نمیشنوه...... یکی هم بالا سر ما بود دختر بود لاغر و نحیف وقتی میدوئید کل خونه ما میلرزید...درسته بچه ات مهد میره ولی بعد از ظهر که هست تو خونه...دیگه ساعت 2 میاد خونه که.....واقعا وقتی بچه ها میدوئن پایینی اذیت میشه بقیه رو هم درک کنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه الکیه نقل مکان کنم اینجا رو با بدبختی پول اوکی کردیم دو سال پیش خریدیم خودمون صاحب خونه هستیم

صاحب خونه هستیو انقدر بی زبونی؟؟؟؟؟ واقعا که 

قهوه ایش میکررررردییییی، بگو نمیتونیم که تکونم نخوریم،مشکل اعصاب روان داری نمیومدی آپارتمان نشینی

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
صاحب خونه هستیو انقدر بی زبونی؟؟؟؟؟ واقعا که قهوه ایش میکررررردییییی، بگو نمیتونیم که تکونم نخوریم،م ...

دقیقا خوب ک توام فهمیدی مشکل اعصاب داره خودش اولین بار ک اومدگفت قرص اعصاب میخورم

عزیزم همسایه هاتون هیچ وقت به اندازه کسی که دقیقا زیر شما ساکن هست نمیشنوه...... یکی هم بالا سر ما ب ...

من نمیتونم بچمو ببندم ی جا ک بعدم بچه من دوهاش رو داخل مهد میکنه خونه ققط میاد تلویزیون میبینه

دقیقا خوب ک توام فهمیدی مشکل اعصاب داره خودش اولین بار ک اومدگفت قرص اعصاب میخورم

بگو مقصرش منم؟بگو بچس میگید چیکارش کنم بزنمش؟چه سروصدایی دارید مگه؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بعضی اوقات ادمها به خاطر اون عشقی که به بچه خودشون دارند یا بخاطر اینکه استانه تحمل خودشون بالاست فکر میکنند واقعا صدا و مزاحمتی برای بقیه افراد ندارند ولی اینجوری نیست...اونی که زیر شماست حق داره ...شاید خودت فکر میکنی سر و صدا نداری 

من نمیتونم بچمو ببندم ی جا ک بعدم بچه من دوهاش رو داخل مهد میکنه خونه ققط میاد تلویزیون میبینه

ربطی به بستن نداره شما باید تلاش کنی و همکاری کنی نه شما اذیت بشی نه ایشون...مگر میشه بچه فقط تو مهد بدوئه بچه های الان تا 12 شب در حال بازی هستن و خسته نمیشن

مگه الکیه نقل مکان کنم اینجا رو با بدبختی پول اوکی کردیم دو سال پیش خریدیم خودمون صاحب خونه هستیم

دردو بلاتون تودل همسایه ما عین وحش میمونن ۲تا بچه وحشی داره جیغ دادو بیداد مثل اسب نیدون دیوار به دیوارمونه از شانسشون طبقه پائین نیست که چیزی بگه 

چرا اخه

روانیه مریضه

قرص اعصاب میخوره همسایه ها میگن دو سال پیش باباش از آسانسور سقوط کرده مرده اعصابش ریخته ب هم منم گفتم مادرم ۹ ساله فوت کرده چکار کنم

ربطی به بستن نداره شما باید تلاش کنی و همکاری کنی نه شما اذیت بشی نه ایشون...مگر میشه بچه فقط تو مهد ...

ببین خونه ما جوریه که طبقه زیری دو واحد زیرمون هست ن ی واحد.

من ب ان یکی واحد گفتم شما هم خوب زیر خونه ما هستی صدایی شنبدی میگه ن