2777
2789

کی بوده؟دیگه جوری که حالتون ازش بهم بخوره

من اولیش یکی بود که اون موقع ها که بچه بودم بهم با اکسم خیانت کردم 

دومیش یه شخصیت مزخرفی داره که 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیا بودن که خداروشکر دیگه تو زندگیم نیستن....

یکیشون مال مدرسه ام بودم خراب خراب بود با دوست پسرم ریختن رو هم و ازدواجم کردن و حال‌ام یه بچه دارن....

یکی دیگه اشون هم پشتم اینقدر حرف زده که نگو...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

۷سال باهم دوست بودیم

من غم و غصه هاشو گوش میکردم ولی اون ته تهش میگفت بیخیال و ولش کن میگذره

بعد ۷ سال که ازدواج کرد فردایه روزی که عقد کرد دیگه پیام نداد و حتی عروسیش دعوتم نکرد

اولین کسی بود که داغونم کرد از لحاظ روانی. به همه شک داشت، بد همه رو میگفت و وقتی کنارش بودم فقط داشت راجب رفتار با انسان ها و صگ محل مردن انسان ها بد بودن انسان ها صحبت می‌کرد

اخر بخاطر بدبینیش سر یچی الکی دعوا شدیم 

فاصله گرفتیم شکر خدا

بعدا ب گوشم رسید چ حرفا که پشتم نزده

ولی ب پشمم گرفتم و واقعا خندیدم

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

یکیش بود متسفانه الانم باهاش در ارتباطم پشت سرم که هیچ جلوی همه بهم میگه خراب به خودم میگه باهام بده اذیتم میکنه از شوهرم بد میگه چون میخواد شوهرمو به سمت خودش بکشه به گفته خودش

(خواهر شوهرمه)

درس میخوند میگفت نمیخونم

دختره ی احمق فکر میکرد از ذهنش میکشم بیرون

میگفت به کسی نگو درس میخونی هم چشم میخوری هن از اینکه بزار تعداد شرکت کنددگان کنکور که میخونت کم بشه ، بزار تعداد لشکر سیاه زیاد بشه

وای ی دوست داشتم ۲ بار جدا شده بود و برا دفعه سوم عقد کرد و باز هم با دوست پسر سابقش خیانت کرد به نامزدش و برای بار سوم جدا شد تازه فقط ۲۲ سالش بود 

وای خدایا نمیدونی چجوری از چشمم افتاد وقتی خیانتشو دیدم ، خیلی ادم پستی بود تازه با اینا همه بازم ی نفر دیگه رو دوست داشت و تمام لحظات منتظر اون بود ک برگرده 😐