2777
2789
بعله که همینطوره بنظر من هردو رو باید سنگسار کنن که باروحوروان یکی دیگه بازی میکنن لعنت به همشون چه ...

اصرار ندارم قبول کنید یه سری ادما ظرفیتشو دارن که وایسن نباید نسخه خودمونو براشون بپیچیم

اصل زندگی اصلا این نیست که از یه ادم ناقص توقع تمام و کمال بودن داشته باشیم 

این مسیر این شوهر این بچه همه اومدن مارو رشد بدن نباید کم اورد همین 

ایات قران دقیقا همینو میگه میگه باهمه چی مارو امتحان میکنن باید صبر کنیم و این صبر توش خیلی چیزا هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصرار ندارم قبول کنید یه سری ادما ظرفیتشو دارن که وایسن نباید نسخه خودمونو براشون بپیچیماصل زندگی اص ...

باشه............ 

انشالله هیچوقت رو بعد زندگیو نبینی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه ،من حتی بچه اولم نیاوردم، با هم زندگی میکنیم ولی یک درصدم به بچه فکر میکردم مسله خیانت و برخوردهای خانواده شو دیدم فهمیدم که نه اینجا جای بچه نیست،روزگار وضو مملکت و اینده نامعلومم کنار اینا اومد کلا قیدشو زدم دیگه

واقعا؟ پس چرا همه تو دلمو خالی میکنن میگن تک فرزندی جنایته

به حرف دلت گوش بده ،الان من بگم تقی بگه نقی بگه هر کی از دید خودش نظر میده ،من باشم هرگز نمیارم ،ولی نسخه زندگی و فکر من نوعی شاید بدرد شما نخوره،حساب پول و اعصاب و ده بیست سال بعد بچتم بکن بعدا تصمیم بگیر