2777
2789

من عقدم لباسم پوشیده بود ولی به بدنم کرم پودر زدم 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم نیست، اعتماد به نفس خودت را ببر بالا، یه چیز طبیعیه، خیلی ها همینجورن، طرف مقابلم سفید بلور نیست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خب داشته باشه من دخترم نباید مثل اون باشم که🥲

ببین این رنگ پوست مگه دست توئه.خدا داده دیگه. اصلا حرف تو درک نمی کنم. خریدنی نیست که بگی خوبشو سوا کنم و حق انتخاب داشته باشی

ی روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

عزیزم هیچ راه حلی برای روشن شدن وجود نداره چون روشن شدن به ژن پ دنای درون بدن مربوطه و هیچ چیزی نمیتونه تغییرش بده کرمای شبمیایی همه دروغن مثل شیرالاغ دانشمندا‌کشف کردن توی لیست اولین چیز سرطان زا خساب میسه کلا کرمای شیمیایی اولین چیزای سرطان زا هستن چون پر‌کرتنو... برای همین هیچ چیز قطعی وجود نداره برای سفید شدن هیچچ راهی مگر اینکه از راه ها‌و‌‌ماسکای خونگی بخوای به صورت موقت شادابش کنی اونم باز نباید قطع کنی مصرفشو بازم این برای صورت صدق میشه برای بیکینی و زیر بغل واقعا هیچ چیزی تاثیر نداره گول کرمای شیمیایی بازاری رو نخور هیچی نمیتونه ژن و تغییر بده

ببین این رنگ پوست مگه دست توئه.خدا داده دیگه. اصلا حرف تو درک نمی کنم. خریدنی نیست که بگی خوبشو سوا ...

منظورم نقاط خصوصی بدنه که در اثر استفاده از ژیلت تیره شده

عزیزم هیچ راه حلی برای روشن شدن وجود نداره چون روشن شدن به ژن پ دنای درون بدن مربوطه و هیچ چیزی نمیت ...

و اینکه رنگ یه سری نقاط بدن همیشه تیره تر از بقیه نقاطه یه چیز طبیعیه که همه همینن تاراحتی نداره عزیزم  خودتو دوس داشته باش فداتشم واسه همه همینه 

عزیزم هیچ راه حلی برای روشن شدن وجود نداره چون روشن شدن به ژن پ دنای درون بدن مربوطه و هیچ چیزی نمیت ...

آخه ژن هم نبوده در اثر استفاده از ژیلت تیره شده از اول که اینطور نبوده