2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلااااا من از وقتی فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده باهاش رابطه جنسی ام ندارم چه برسه به بچه‌‌‌..ازهمچین پدری بچه میخوام چیکار منکه میدونم عاقبت زندگیم طلاقه چون دیگه بعداز خیانت هیچی مثه قبل نمیشه و من اعتمادمو بهش ازدست دادم ..خیانت تاوان داره اونم اینه که دیگه زنت حتی اگه پیشتم باشه تو توی قلبش جایگاهی نداری 

کاری به داستان خیانت ندارمچرا گذاشتی دخترت اینقد بزرگ شه بعد بفکر بچه دوم بیفتی؟؟؟فاصله سنیشون گذاشت ...

خوب تا اومدم برای دومی اقدام کنم طلاق داد بعد برگشت دو سه بار ترک کرد رفت دیگه دیر شد دیگه

همیشه راحت ترین راه رفتنهاونی که وایمیسه مبارزه میکنه برنده سقطعا اگر صبر کنید روحتون ازین چالش خیلی ...

اگه تجربش نکردی باید بهت بگم خدانکنه تجربش کنی نابودمیشی 

روزی هزار بارمیمیریو زنده میشی دیگه روانی برات نمیمونه که بخوای سربلند از این امتحان بیرون بیای 

اتفاقا من همون آدم بی صبرو حوصلم پس چرا خدا برام این امتحانو طرح کرد 

ما آدمایی بی صبرو حوصله ای نیستیم که حوصله خودمونو نداریم ماهمونی هستیم که به سرمون اومد و فقط داریم میگذرونیم تاخبر مرگمون بیاد 

هرکس بشینه بسازه فقط خودشو نابود میکنه اینو ازمنی بشنو که نشستم و ساختم چیزی درست نشد همه چی بیشتر بهم پیچید فقط یه بچه این وسط نابود شد بامادری که اعصابو روانش نابود شده 

اتفاقا باید رهاکنی تاروحت آرامش بگیره 

نه بمونی و سازش کنی 

خود خداهم گفته در برابر ظالم مظلوم نباش چون اونموقع مقصرخودتی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نظر من با شما فرق داره

من برای کسی از خدا همچین چیزی نمیخوام قطعا!

ولی میدونم طبق ایه قران مشکلات با توجه به ظرفیتمون هست

از نزدیک ترین کسانم همچین مساله ای براشون پیش اومد برای سلامت بچه هاشون و حفظ ابروی خانواده همه چیو تحمل کرد الان از بحران عبور کردن نمیگم حالشون خیلی روبراه شده ولی از امتحان خدا سربلند بیرون اومد و تمام اموال شوهرشم به نامش شد باهمین صبر

خدا الکی ادمارو به صبوری دعوت نمیکنه 

این مثل هایی که میزنید رو هم بنده به شخصه قبول ندارم ایات قران چیز دیگه ای میگه 

و قطعا خدا و قرآن ارجحیت داره به هرچیزی توی این عالم 

اگه تجربش نکردی باید بهت بگم خدانکنه تجربش کنی نابودمیشی روزی هزار بارمیمیریو زنده میشی دیگه روانی ب ...

شیطون در کمین هممون نشسته ممکنه ازین مدل لغزش ها برای خانومم اتفاق بیفته  ایا باز همین نسخه رو تجویز میکنید؟

قطعا صبر خیلی جوابگو هست 

وگرنه رفتن رو که همه بلدن!

موندن هم داریم تاموندن 

موندنی که اگاهانه باشه فرق داره باموندنی که زندگی رو به کام خودتون زهرکنید! 

باامام زمان خلوت کنید حرف بزنید ازشون کمک بخواید ایشون حی و حاضر و زنده هستن هرجا دیدید همسرتون یاهرکسی داره به قلبتون زخم میزنه ازشون کمک بخواید بگید باشما معامله میکنم بخاطر شما صبر میکنم باور کنید جواب میدن این تجربه شخصی منه

اسمشون روشونه امام زمونه ی ماهستن 

مطمئن باشید با کمک ایشون همه چیو میارید رو غلطک 

نه اینکه مثلا همسرتون درست بشه شاید یه صبر عظیمی بهتون بدن که برای خودتونم قابل باور نباشه 

امتحان کنید 

حرفاتون کاملا درسته به شما هم خیانت شده؟

بعله عزیزم 

و برای شما متاسف شدم 

لطفا به بچه هم اصلا فکرنکن 

بچها به مادرایی مث مانیازندارن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نظر من با شما فرق دارهمن برای کسی از خدا همچین چیزی نمیخوام قطعا!ولی میدونم طبق ایه قران مشکلات با ت ...

پس به سرتون نیومد حرفی ندارم چون همودرک نمیکنیم

اولا ازدل این خانوم که خبرنداری 

ثانیا این خانوم شاید فقط شوهرشون لغزش داشت و بسی پشیمون ولی مال ماپشیمون نیس 

شیطون در کمین هممون نشسته ممکنه ازین مدل لغزش ها برای خانومم اتفاق بیفته ایا باز همین نسخه رو تجویز ...

بعله که همینطوره بنظر من هردو رو باید سنگسار کنن که باروحوروان یکی دیگه بازی میکنن لعنت به همشون چه مردش چه زنش 

خدا تمام حرفو دردودلای منوشنید من به همشون پناه بردم زار زدم ولی هیچکدوم نشنیدن هرروزم تومنجلاب کثیفی که شوهرم درست کرد دستو پا میزنم کسیم دادرس نیس 

یعنی نظر شما اینه اگه خیانت نابودکرد طرفو باید تحمل کنه هه چه دیدگاه بچگونه ای