2777
2789

تاپیک قبل نوشتم یک هفته بیشتره مریضم مادرم اومده صبح تا غروب درمانگاهیم ، مادر شوهرم دریغ از یه چای گذاشتن ، بعد شبا میاد بالا مثلا اگه من وقتی اون میاد شام نیارم شوهرم بعدش هی حرص میده که نکنه شام نخورده بود ، یعتی ما نیستیمم باید خسته کوفته شام اونو بزاریم؟ 

بعد یبار که من نبودم اومد خونه رو تمیز کرد دیده بوده که ۲ تا کارتن کنسرو خریده شوهرم ، آخه من بعضی وقتا کارم طول میکشه و نمیتونم غذا بزارم ، بعد الان ۳ روزه هی میگه کنسرو بهم بدین ، امروز صبحم باز گفت منم بلند به شوهرم گفتم پس جدا براشون بخر چون من یوقتا دیر میرسم خیلی لازممه 

اینم بگم کنسرو ها دست خورده بود انگار ۳ تا مثلا برداشته بود 

حالا شوهرم میگه تو بد صحبت میکنی اصلا من قبل اینا باید براش میخریدم 

دیشبم ۹ شب رسیدم خونه از زیر سرم بوی کتلت کل ساختمون رو گرفته بود آنقدر گشنم بود بخدا از صبحش هیچی نخورده بودم ، یک کلمه تعارف نکرد حتی ، ولی خودش دائم سر سفره ماست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش خودشون توقعن بعد دریغ از یه نوک سوزن محبت کردنش به من

دقیقا منم تاپیک اخرمو گذاشتم از توقعات خانواده شوهرم 

منتظرم خواهر شوهرم ازدواج کنه ببینم با دامادشون چیکار میکنن ولی فک کنم کلا با عروس بدن

بخدا دارم دق میکنم

میفهمم عزیزم والا برن گم بشن خیلی نفهمن

شوهر منم همین قدر خره😒میخوان برات چیکار کنن 

که حق زنت میبخشی یا دائم میخواین ننتون راضی نگهدارید بخدا ننه شوهر منکه دیگه خیلی سلیطس

تا من یه حرف بزنم میگه مادرم بهش برخورد

بگو اگه لهش بربخوره خودش بهم میگه 

بعدم میگه نکنه مادرم گرینه بود بگو دراین حد دست وپا داره که برا خودش یه شام بذاره دیگه من از رو تخت بیمارستان نمی تونم بیامشام مادرو بیارم بدمش بعد دوباره برگردم بیمارستان والا 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️