2777
2789
عنوان

کسی بیماری منیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90882 بازدید | 133 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چندین دکتذ مغز و اعصا رفتم گفت احتمال داره اون نقاط سفید پلاک نباشه و مربوط به شریانهای مغزی باشه ...

سلام دوست عزیز تاپیک قدیمیه ولی دلم خواست بدونم شما مشکلتون چی بود و خوب شدین؟

آیا شما هم احساس فشار شدید تو گوش دارید؟ و بعضی وقتها هم درد؟ دردی که میپیچه؟ چشمام نمیتونم ثابت نگه ...

من چشام تار میشه انگار تو مه هستم  و احساس خشکی تو چشم‌دارم گردنم سفت سفت‌میشه ک وقتس سرمو میچزخونم  احساس گیجی‌دارم و چشام  هم حس میکنم میچرخهدو تتری طیاد میشه  حالت تهوع و صعف و تپس قلبم بهم دست میده

والا وقیق نمیدونم مشکلم چیه یگی میگه اط اعصابه گوشت سالمه سکی میگه میگرنه عصبیه یکی میگه مایع گوشته

من ار ۱۸ سالگیم اینطوری ام ولی ی مدت خوب فروکش کرده بود و بهتر بودم کم میگرفت .یسال۶ بدجور ادیتم میکنه مخصوصا این تاری دید عینک دودی میزنم که چشام اروم شه  نمیتونم نورنگاه کنم

نمیتوتم سرما بدم سرما بخوره سرم گیج میره باید خودمو بپوشونم

دوستان وقتی التهاب تو بدن بالا میره اگر در گوش اتفاق بیفته باعث منییر میشه اگر در مغز اتفاق بیفته با ...

منم بعد عدا دچار حالت تهوع میشم

ولی التهاب نشون نداده ام ار ای من  نه گوش نه مغزم همشون سالمن ولی نمیدونم چ‌مرگمه دکترا میگن از اعصابته

سلام.عزیزان.خواهش دارم اگه کسی درمان دارویی جدیدی برای سندروم مینییر داره لطف کنه.از جوونیم سیر شدم. ...

سلام دوست عزیز دکتز تشخیص منیر داده به شما؟ منم مثل شمام ولی دکترا میگن گوشت سالمه و از اعصابته و میگرنه