2777
2789
عنوان

من دخترم ولی بخاطر چاقیم شکمم افتاده وترک ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 44 پست
منم شاید هم وزن تو شده باشم شایدم بیشتر انقد ک این چند وقت استرس داشتم قد هامون یکیه

وای منم تو پشت کنکورم 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا جواب میده؟؟.همینا فقط؟؟

باید صبور باشی من خیلی بد بود بدنم همش میگفتم چرا من اینم بعد از استرس چاقی بیشتر اشتها داشتم 

وقتی تازه شروع کردم وزن کم کردن اینا بیشتر شده بودن ولی به خودم امیدواری میدادم که هیچ وقت هیچ کسی لختمو نمیبینه و حداقل با لباس خوش اندام میشم 

الان که کم کردم خیلی از ترکای قرمزش که کامل رفت ترکای سفید کوچیک هم رفتن بزرگا هم خیلی کمرنگ شدن 

اونا فقط دنبال اون دوتا چیزه ان😂توجه نمیکنن

وآسه خیلیا مهمه بعد جدای از ازدواج آدم اعتماد بنفس خودش میاد پایین

منم همیشه غصه میخورم پر ترک شده بدنم لک افتاده وقتی بخوام برم مهمونی و عروسی لباس دلخواهم نیستا نمیت ...

وای دقیقا چقدر لباسا هست که آدم دوست داره بپوشه اصلا اعتماد بنفس آدم میاد پایین چند سالته؟ مجردب؟

چجوری لاغر کردی؟ من بعد یکی دوماه ول میکنم همش🥲

منم هی ول میکردم دوباره شروع میکردم 

عررررر چی رژیم بگی گرفتم کنکوری هم هستم 

با هر رژیمی یکی دو کیلو کم میکردم در کل باید صبور باشی و زیاد سخت نگیری و قبول کنی یک شبه چاق نشدی که یک شبه بخوای لاغر شی من الان ۶۳ کیلو ام ولی هدفم گذاشتم ۵۵

منم هی ول میکردم دوباره شروع میکردم عررررر چی رژیم بگی گرفتم کنکوری هم هستم با هر رژیمی یکی دو کیلو ...

دمت گرم ماهی چند کم کردی؟ چه ورزشی کردی؟

وای دقیقا چقدر لباسا هست که آدم دوست داره بپوشه اصلا اعتماد بنفس آدم میاد پایین چند سالته؟ مجردب؟

اره مخصوصا اگه بین دوستات باشی حس بدی میگیری 

من که حس میکنم اصلا با اونا نیستن 

انگار من مال ی جا دیگه ام 

یا احساس میکنم پنگوئن ام 

۲۱سالمه اره مجردم