2777
2789
عنوان

من دخترم ولی بخاطر چاقیم شکمم افتاده وترک ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 44 پست
اره مخصوصا اگه بین دوستات باشی حس بدی میگیری من که حس میکنم اصلا با اونا نیستن انگار من مال ی جا دیگ ...

بیین شروع کن کم‌ کن وزنتو 

آدما برخوردشون با چاقا وحشتناکه وقتی لاغر میشی اینقدر بهت توجه میکنن من بعضی وقتا با خودم میگم منم چاق بودم انسان بودم چرا حتی احترام ساده نمیزاشتن

چه ورزشی بهتره؟

برای شکم تو ماهواره شلکه جم فیت ورزش هاش خوبه.بهترین چیز طنابه .گن ببندی با طناب زدن یا اینکه نایلون بپوشی و پیاده روی تند کنی.ولی لباس زیر خوب بپوش و روغن زیتون هم بزن چون وزن کم کنی بالاتنه هم کوچیک میشه روغن زیتون نمیذاره ترک بخوره و لباس زیر مناسب هم از شل شدن...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید صبور باشی من خیلی بد بود بدنم همش میگفتم چرا من اینم بعد از استرس چاقی بیشتر اشتها داشتم وقتی ت ...

ایول🥲بهم امید دادی

مرررسی

پس منم برم همون کار رو بکنم

نتیجه بگیرم.خییلی دعات میکنم

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
بیین شروع کن کم‌ کن وزنتو آدما برخوردشون با چاقا وحشتناکه وقتی لاغر میشی اینقدر بهت توجه میکنن من بع ...

مشکلم استرسمه 

هم پر خوری عصبی دارم 

خانوادم از هیچ لحاظی پشتم نیستن 

نه اجازه میدن نه پول میدن برم باشگاه 

نه میرارن برم مشاوره و برنامه غذایی بگیرم 

هر روز خدا هم بحث و دعوا تو خونمونه 

همش یا دارم حرص میخورم یا گریه میکنم 

با دوست و رفیق هم حق ندارم برم و بیام 

اصلا نمی‌دونم زندگیم چطوریه 

اره مخصوصا اگه بین دوستات باشی حس بدی میگیری من که حس میکنم اصلا با اونا نیستن انگار من مال ی جا دیگ ...

پس همسنیم وشرایطمون مثل همه بابام چند وقت پیش گفت یکی ازت خوشش اومده بعد من گفتم واقعا؟ با یه حالت تعجب گفتم آخه کی ار یه هیکل اینجوری خوشش میاد پیش خودم گفتم تازه میترسم با کسی آشنا شم با این اندامم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

بازوهاتون افتاده و چاق نشد؟ الان لاغرین؟

نه عزیزم همون اول بدنسازی کار کردم با پروتین بالا ماهیچه ساختم و بالاتنه کار می‌کردم زیاد 

الان بی ام ای طبیعی ام هنوز می‌خوام لاغر تر شم