2777
2789
با یه آدم سر به زیر و منظم و خوشتیپ ازدواج‌میکنی دقیق نمیدونم اما حس میکنم خیلی زود میاد خواستگاریت

شغلش و اخلاقش چجوریه؟دوسم داره؟ 

الف و م بهم حسی دارن؟

امسال فرهنگیان قبول میشم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اره سبزس خودمم شک دارم پیشنهاد میده؟کی؟الف حسی نداره؟

الف حس داره اما  احساس میکنم م بیشتر عاشقته تصمیم داره بیاد خواستگاریت اما اگه خودت خودتو خیلی خانوم تر و سنگین تر و دست نیافتنی تر نشون بدی زودتر میاد

قبول میشی اما خودت یه رشته ی دیگه دوس داری. و پسری که بهت علاقه داره اولش م هست

نه من عاشق فرهنگیانم 

شغل م رو میدونی؟

ه چی پزشکی قبول میشه؟ خودم نیستما فامیلمونه خیلی دوست دارم جفتمون امسال قبول شیم و مادربزرگم خوشحالی قبولی دوتا نوشو داشته باشه

نه من عاشق فرهنگیانم شغل م رو میدونی؟ه چی پزشکی قبول میشه؟ خودم نیستما فامیلمونه خیلی دوست دارم جفتم ...

آره قبول میشی خودت آره اما دوستت رو دقیق نمیدونم انشاءالله قبول میشه اما جفتتون دولتی میشین چون خیلی تلاش میکنین مشخصه

با یه آدم سر به زیر و منظم و خوشتیپ ازدواج‌میکنی دقیق نمیدونم اما حس میکنم خیلی زود میاد خواستگاریت

به منم جواب میدین لطفا؟ 

من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی و مالی

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

به منم جواب میدین لطفا؟ من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی و مالیاسمم لعیا

لعیا خانم شما احساس میکنم خیلی دخمل شیطونی هستی خخخخ

سخت میپسندی اما در آخر با یه آقای پولدار و ظاهر معمولی اما جذاب ازدواج می‌کنی

دیدی حس من بیشترش درست بود؟ ؟؟؟؟؟ چن روز پیش زن عموم حامله بود من فقط تو ذهنم میگفتم شایدم دوقلوباشه ...

خیلیییی کارت درسته دمت گرم برسی به آرزوت 

شغل م  و همسرم و نگفتی