2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام شب بخیر

میشه حستونو بگید به من هم؟منو پارتنرم عید قرار بود عقد کنین امروز سر یه موضوعی من بهش شک کردم و دعوای شدید شد ولی اون همش سکوت میکرد آخرش متوجه شدم متعهده و شک من بی مورد عه حالا قهر کرده تلگرام بلاکم کرده😂🤦🏻‍♀️آشتی داریم؟

با یه آدم سر به زیر و منظم و خوشتیپ ازدواج‌میکنی دقیق نمیدونم اما حس میکنم خیلی زود میاد خواستگاریت

عزیزم دوست اکسم بهم زنگ زده بود بعد گفت دستم خورده 

راست میگه ؟ اونم توی واتساپ 

یبارم دو ماه پیش زنگ زده بود

لعیا خانم شما احساس میکنم خیلی دخمل شیطونی هستی خخخخسخت میپسندی اما در آخر با یه آقای پولدار و ظاهر ...

درمورد ازدواج منم میگی؟

و اینکه اقای م با دختر دیگس منو دوسم نداشت؟

تو خراب کردی همه چیوو خودتتت تویی که زدی زیر قولت🗿💔

قبول میشی اما خودت یه رشته ی دیگه دوس داری. و پسری که بهت علاقه داره اولش م هست

عزیزم بنظرت خاله فاطمه م برای چی ب مادرم زنگ زده بود؟

نیتش مثبت بود و احوالپرسی یا ضرر و ناراحتی ؟؟؟؟؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی
من نمیدونم لباستو حدس بزنم اما حس میکنم رنگای خنثی دوس داری و دختر سرسنگین و با کلاسی هستی و با هیچ ...

میشه ازحستون بهم بگین مت امید ازدواج داریم خود میخواد ازدواج کنیم واسم تلاش میکنه اسمم سحر

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹