2777
2789
اوه قضیه دارک شد😂

دروغ ندارم 

واقعا آنقدر پیچیدست که نمیتونی فکرشم بکنی 

ی پسر شش ساله دارم 

برام داستان شد اسمش یه جورایی مثه محافظ برای بچم عمل می‌کنه چون از اسم محمد فرار میکنن

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی دوماه پیش پسرم تو سالن خوابیده بود صبح که بیدار شدیم گفت مامان نمیدونم تو خواب بودم یا بیداری دیدم یه آدم سیاه قد بلند کنارم رد شده رفته تو اتاق حقیقتا منم ترسیدم رفتم با گوشیم صوت عبدالباسط رو دانلود کردم و با صدای بلند گذاشتم تو اتاق پخش شد تا چند روز پیش دیدم نشستم در همون اتاق و همسرم و بچه هامم چند متر ازم فاصله داشتن و سرگرم کار خودشون بودن یهویه آدم کامل سیاه که هیچیش معلوم نبود دستامو گرفت منو کشون کشون داشت می‌برد تو اتاق هرچی زور میزدم هرچی میخواستم حرف بزنم اصلا نمیتونستم شوهرم و بچه هامم متوجه من نبودن نگو دارم خواب میبینم یهو از خواب بیدار شدم ولی بخدا انقد واقعی بود که بیدار شدم تمام بدنم داغ داغ بود 

الان یه حسی به اون اتاق دارم میترسم ازش 

دروغ ندارم واقعا آنقدر پیچیدست که نمیتونی فکرشم بکنی ی پسر شش ساله دارم برام داستان شد اسمش یه جورای ...

خوشگلم باور کردم نمیگم که دروغ میگی💕

#ﻏﻣﮔﻳﻧ ﺗﺭ اﺯ اﻭﻧﻣ ﻛﻫ ﮔﺭﻳﻣ ﺑﮔﻳﺭﻫ

وایی

کلا جدیدا احساس میکنم یه چیزی هست جز خودم و خانوده م 

من باردار هم که بودم باز بخدا یه زنو میدیدم که هیچ جاش معلوم نبود اما نمیدونم چطور حس میکردم زنه کنار درو باز می‌کرد نگام می‌کرد همیشه خدا هم خواب  میدیدم یه مار سیاه بزرگ زیر پتوم هست و فک کن با اون شکم بزرگ سریع بلند میشدم پتو رو میتکوندم ببینم چیه مادر بزرگم میگفت این همزاده میخواد اینجور تند بلند شب فشار بهت بیا بچتو دور از جانش از بین ببره ولی بعد اینکه بچه م دنیا اومد نه دیگه اون زنه بود نه مار 

ولی این اتفاق آخری کلا منو بهم ریخته