2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من آدم ترسویی نیستم ولی این چند وقته هی از گوشه کناره های خونمون حس میکنم یکی داره نگاهم میکنه یا ی هاله ی سیاه میبینم ولی خب بازم نمیترسم عادیه؟😂

#ﻏﻣﮔﻳﻧ ﺗﺭ اﺯ اﻭﻧﻣ ﻛﻫ ﮔﺭﻳﻣ ﺑﮔﻳﺭﻫ

یه شخص نزدیک .ولی سوال اینجاس که خطری داره یانه اصلا برای چیه ازین الکیاس یانه ؟

نمی‌دونم فکر نکنم الکی باشه آخه چطور یه آدم می‌تونه به یه زبون عجیب بنویسه که هیشکی نفهمه نمی‌دونم والا

نمی‌دونم فکر نکنم الکی باشه آخه چطور یه آدم می‌تونه به یه زبون عجیب بنویسه که هیشکی نفهمه نمی‌دونم و ...

چاپ شدس من عکسشو دیدم چاپ به رنگ سرمه ای .دست نویس نیستش

لایک نکنید .توروخدا 
آره این چیزا رو خیلیا باور نمیکننمنم بودم اینو از یکی می‌شنیدم شاید باورم نمیشدولی این که خودم تجربه ...

و من چی؟ 

باردار نمیشم تا نذر محمد نکنم

شنیدم فقط پسر میتونم دنیا بیارم 

حالا دلیلش بماند 

و اینکه من چهار سالم نشده بود که خواب های دیده بودم و الان واضح یادمه پدر مادرم خیلی دعانویس بردن خوب شم ولی همیشه حسشون کردم 

ی روز یه نفر غریبه بهم گفت تو فقط پسر دار میشی 

تا نذر محمد نکنم بچه دار نمیشم 

اگه محمد تو اسم بچم نباشه خطرناکه زبونم لال 

قصش درازه 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗