2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 119849 بازدید | 1254 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادم حسودی نیستم ولی به اونایی که خدادای دماغ کوچیک دارن یکوچولو حسودیم میشه😂 ولی با خوندن کامنتا فهمیدم که چرا میگن خوشبختیتو جار نزن چه چیزا که ادم نمیبینه اینجا! البته مرسی از صداقت دوستان

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
یکی دارم خداحفظش کنه ناشکر نیستم اما دیگه به هیچ عنوان بچه نمیخوام ونمیارم🤕همبن یکی دهنمو همه جوره ...

منم😂یدونه پسر چندماهه دارم که پیرم کرده خدا حفظش کنه همین یدونه بچه رو بزرگ کنیم انشالله که عاقبت بخیر و خوشبخت بشن❤️

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
اون فقط،خانواده حامی داشتهوگرنه این پیش خوشگلایی که من میشناسم هیچه هیچ

خب همین دیگه واسه همین میگم خوشبخته هیچی کم نداره

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦‍♀️

من زود ازدواج کردم ودرس هم خوندم باش حالا استرس زندگی ی طرف استرس ازمون استخدامی هزار طرف میگم‌کاش هیچوقت درس نمیخوندم و دنبالش نمیرفتم

به اونایی که راحت حامله میشن

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد