2777
2789
عنوان

طرز فکر به شدت قدیمی

452 بازدید | 47 پست

اگه خانواده تون طرز فکر قدیمی مثلا دهه ۴۰ داشته باشن چیکار میکنید

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره در چه موردی ولی بی اهمیته

در همه موارد مثل پوشش و محدودیت بیرون رفتن و......

چطوری وقتی محدودیت بزارن برات

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

خانواده دیگه انتخاب ما نیست قابل تعویض نیست ناچارا سعی میکنم باهاشون کنار بیام تا شرایط تغییر پیدا ک ...

👍👍🤝👍

و اون لحظه به خودکشی فکر میکردما😅

🤝منم تو همین فکرم

به زور راضیشون می کردم برم سرکار

نمیشه💔

در همه موارد مثل پوشش و محدودیت بیرون رفتن و......چطوری وقتی محدودیت بزارن برات

نمیدونم ،واقعا سخته اما سعی میکنم تا سریع تر راهی برای رفتن از اونجا پیدا کنم مثل مستقل شدن 

یا سعی میکنم با حرف زدن با اون شخص نظرشو راجب خودم تغییر بدم تا بهم اعتماد کنه و یا کمتر گیر بده