2777
2789

من و شوهرم بعد خطاکردنش رسیدیم به طلاق یعنی من بایک بچه زندگی و ول کردم ونتونستم ببخشم

بعدش شوهرم تلاش کرد که برگردم و بچمم داشت نابود میشد منم باحق طلاق برگشتم بخاطربچم

اما خیلی شکاکم وحساسم بااینکه خیلی بهتر قبل شدم ودارم رو خودم کارمیکنم خودشم میبینه نگرانم وشکاکم

خلاصه گفت کارمو که یک هفته دیگه عوض کردم سیم کارتمم عوض میکنم سیم کارت جدید میگیرم که خیالت راحت بشه ومن سابق نیستم دیگه بزرگ شدم فکرم زندگیمه خونه خریدنه

خلاصه بعدش گفت ۲ روز پیش 

پیش مغازه فلانی خواستم حرکت کنم ۲ تا دختر اشاره کردن که برسونمشون خودت جلو چشمم اومدی و گازشو گرفتم رفتم

اما نمیدونم چرا بااین حرفش حساس شدم

به سرم زده فردا بهش بگم مثلا من جلو چشن نیومده باشم باید کسیو برسونی؟

بنظرتون بگم یا زیادی حساس شدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اون با این حرف خواست بگه‌ عوض شده توقعا قدردارنی و تشکر ازت داشته

حالا که بزرگی کردی و بخشیدیش سخت نگیر

انشالله دیگه هیچ وقت خیانت نکنه‌بهت 

به چیزی فکر نکن خودتو از کار و زندگی میندازی موهات سفید میشه روحیتو‌ میبازی

شاد و لذت ببر اگه دفعه بعد خدایی نکرده کاری کرد و‌بهت ثابت شد اون موقع به صورت قطعی جدا شو

‏در‌ من خری به گل نشسته.

زیادی حساس شدی

کش نده 

نزار مغزت و فکرت چیزای بد بچینه کنارهم 

شوهرت داره تلاش می‌کنه مثل گذشته نشه 

و اینو تو حرفش هم گفته که خیالت راحت بشه 

از کاه کوه نساز عزیزم

نه اون با این حرف خواست بگه‌ عوض شده توقعا قدردارنی و تشکر ازت داشتهحالا که بزرگی کردی و بخشیدیش سخت ...

اخه دیشبم تاپیک زدم یکی اومد گفت داره اینارو میگه ک خیالت راحت شه و زیرکاهی به کاراش ادامه بده بدتر حالمو بد کرد