2777
2789

بیاید یکم ببینیم چی میگید 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پارسال جن زده شدمم همش جیغ میزدم چیزی یادم نمیاد 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من پارسال جن زده شدمم همش جیغ میزدم چیزی یادم نمیاد

وای

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
وای

عوممم😂🖤 خیلی بد. بود گریه میکردم جیغ میکشیدم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

چند سال پیش تو خونه تنها بودم

تو اتاق بودم دیدم صدای تلویزیون میاد کنترلشم رو مبل بود

رفتم خاموش کردم دوباره دیدم روشن شد

دوباره خاموش کردم رفتم تو اتاق چند دیقه بعد باز روشن شد

گفتن کنترل خراب بوده خودش روشن میکرده ولی من نمیدونم چرا حس ترس اون روز هنوز باهام هست

واقعا یه چیزیو احساس کردم اونجا

God؛

چند سال پیش تو خونه تنها بودمتو اتاق بودم دیدم صدای تلویزیون میاد کنترلشم رو مبل بودرفتم خاموش کردم ...

باور نمیکنن خیلی ها