2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا فیلمش ماسته خانواده هاشون هم ماست بودن😂

اره تاریکم هست یه جوریه کلا ولی هر زن تحصیل کرده شاغلی باشه مثل ملکا اینجور مواقع یه واکنشی داره 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

پس زنگ بزن دفتر اقای مهرداد تولایی پدر ملکا

اها دمت گرم هرچند اون خیلی شعر میگه ولی باز میزنگم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

کاش یکی فرشته بس کنه یکی پسرشون مانی خیلی کاراش رو مخه😐

اره من دوتا پسر دارم شیطون ...بعد داشتم نگا میکردم این مانی چقد با ادب داشت غذا  میخورد خواستم سرم و بکوبم دیوار 😂😉😂

ولی این بازیگر ملکا یه کم ژل به لباش بزنه خوب میشه ها😂😂

اتفاقاً من داشتم فکر میکردم چیشد همه رفتن ژل زدن وقتی طبیعی انقدر خوشگله!!

حالا من لبام گوشتیه یکم دوست داشتم مثل لبای این بود

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

یه جورایی تهشو باز گذاشتن تا هرکی هر جور تمایل داره برای خودش تموم‌کنه مثلا اگه می‌بخشید و به هم برمیگشتم یه عده میگفتن هان چطور خیانت شوهرشو بخشید چقد تو سری خور و بدبخته چرا همه چی رو برای مردا عادی میکنن که برن‌خیانت کنن بعد راحت برگردن سر زندگیشون 

از اون طرف هم اگه ملکا صد درصد میگفت نه و راهشو جدا می‌کرد یه عده احساسی اعصابشون خورد میشد که حالا چی میشد یه فرصت میداد چرا غمگین تموم شد و....

دیگه کارگردان خیال خودشو راحت کرد  شما هرجور تو ذهنت آروم‌میشی تصور کن

اره تاریکم هست یه جوریه کلا ولی هر زن تحصیل کرده شاغلی باشه مثل ملکا اینجور مواقع یه واکنشی داره

اره 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

داره تقریبا نشون میده زنان مستقل کمتر در قید و بند بودن مردها هستند و زیاد به کتفشون نیست که مرد میخواد بمونه یا بره ولی خب اینقدر ماست بودن کلا مخالفم باید حداقل چندین تا جواب کوبنده که طرفو با خاک یکسان کنه بهش میداد 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
دوست محسنشوهرم گفت ینی گولم زده؟😕

بابا تو کلا قاطی کردی 

شاهرخ پسرعمو کتایونه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است