2777
2789
عنوان

تولدم بود بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 54 پست
خب راستم میگفت نمیشد جلوی مهمون کم گذاشت😅تو که میدونی آدم های خوبی نیستن چرا دعوت میکنی جشنتو خراب ...

نه بخدا منم خیلی دستو دلبازم ولی اونا چی؟ به حضرت عباس فکنم حداقل از پنج کیلو کیک بیشتر بود کلا شیش هف نفر بودیم اینقدر زیاد ریخته بود که از ظرف میفتاد بیرون خوب منو شوهرمم ادم بودیم دیگه:) تولد من بود خیل سرم خودم کیک نخورم؟  من دعوت نکردم شوهر اسگلم دعوت میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم درکت می‌کنم. برای همین کیک درست کردن یاد گرفتم با دویست تومن یه کیک دو کیلویی درست می‌کنم. با ...

بازم به خودت کیک نرسه بازم میسوزی😂ربطی نداره منم کیک پختن بلدم

یعنی واقعا حقمون بعد از این همه خرج کردن عزت احترام این بود کادو ام ندادن کیکم زورشون امد تعارف بزنن ...

خب اسی شما که حساسی چرا دعوت می‌کنی ؟! خودتون دوتایی کیک میگرفتید ، اونا که سر خود نیومده بودن 

عزیزم درکت می‌کنم. برای همین کیک درست کردن یاد گرفتم با دویست تومن یه کیک دو کیلویی درست می‌کنم. با ...

خدایی چطوری با دویست تومن ی کیک دو کیلویی!!!ی لحظه ب خودم شک کردم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نه بخدا منم خیلی دستو دلبازم ولی اونا چی؟ به حضرت عباس فکنم حداقل از پنج کیلو کیک بیشتر بود کلا شیش ...

وا،۵کیلو کیک واسه۶نفر،

کیک قنادی میگه نفری۱۵۰گرم،نهایت۲۰۰،چ خبر بوده مگه

نه بخدا منم خیلی دستو دلبازم ولی اونا چی؟ به حضرت عباس فکنم حداقل از پنج کیلو کیک بیشتر بود کلا شیش ...

تقصیر شوهرت بود والا 😑 وقتی این همه داد خودش به مهمونا دیگه بردن ، مهمون که به صاحب خونه وقتی که صاحب خونه چیزی خودش بهش داده تعارف نمیکنه 😑😑 کاش خودت برش میزدی

واااای عزیزم چقدد بد من اگه از کیک تولد خودم نخورم سکته میکنم😭😂شما باید طوری تقسیم میکردین ک بیشتر ...

😭دقیقا از این زورم میگیره اون عوضیا تولداشون که ما کیک میگیریم یجور قاچ میکنن برای ده روز دیگشونم بمونه اون وقت شعورشون نرسید تولد منه کیک به منم بدن شوهرم لج میکنه بد قاچ میکرد