2777
2789

وقتی با دوستام بیرونم پسرا فقط از اونا خوششون میاد و بهشون شماره میدن،یبار پسره به رفیقم شماره داد از من معذرت خواهی کرد یبار باز یکی دیگه بهش شماره داد برگشت به من گفت تو الان باید قرآن دستت میبود اینجا چیکار میکنی خلاصه خیلی پیش اومده اینظوزی فکر میکنم جذاب نیستم واسه پسری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جنس ارزون طرفدار زیاد داره!

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

اصلا مسئله این نیست
خوشحال باش که پسرا تو رو به عنوان یه دختر 3 ماهه نمیبینن
به عنوان یه دختر باشخصیت و مقدس میبینن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

چون سر سنگینی هر کسی بخودش اجازه نمیده سمتت بیاد .دوستات جلف ان میگن بزار ازش سو استفاده کنیم 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔