2777
2789
عنوان

تولدم بود بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا اعصاب منم خراب کردی😅که هر کدوم کیک تو دست رفتن😑

😂بخدا کاش عکسشونو داشتم قشنگ کل کیک دست یه نفرشون بود انگار یه کیک مجزا بود اینقدر گنده بود هی گفتم زشته یزرم گداها به پرسنل اینجا بدین اینا اشنای ما هستن غریبه نیستن ندادن😂🙂از جلو کارمندا اونجا ریلکس رد شدن رفتن ولی بیشعوریشون باز به اسم ما تموم شد

به شوهرت بگو چرا هدیه ندادن و دیگه هم دعوتشون نکن. حیف این روز خاص تو نیست که این جوری با اعصاب خورد ...

واقعا مردا میفهمن؟ میفهمیدن مشکلی نداشتیم ما خانوما

یعنی شما به هر نفر یک کیلو یا نهصد گرم کیک دادین؟اغراق نمیکنی؟

ببین فک یک یه پیش دستی کامل پر بود اینجوری در نظر بگیر ارتفاع هم داشت کیک وقتی یه مرد قاچ کنه همین میشه 

اصل قیمت پول خامه میشه. آرد و تخم مرغ که قیمتی نداره. نهصد گرمی خامه مینرال میهن که خیلی هم خوشمزه ا ...

آرد تخم مرغ روغن احیانا پ کاکائو 

موز گردو نسکافه ای چیزی واسه مرطوب کردنش 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁