2777
2789
عنوان

تولدم بود بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 54 پست
تقصیر شوهرت بود والا 😑 وقتی این همه داد خودش به مهمونا دیگه بردن ، مهمون که به صاحب خونه وقتی که صا ...

اخه خونم نبودیم رستوران بودیم یعنی واضح بود هیچی نمونده بخدا باید تعارف میزدن اونا هیچی بهم کادو ندادن به کنار همه کیک تولداشونم ما میخریم همیشم همشو نگهر میدارن برا خودشون یتیکه کوچیک میدن به ما :) شعور داشته باشن دیگه ما اینقدر براشون ارزش قاعلیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی چطوری با دویست تومن ی کیک دو کیلویی!!!ی لحظه ب خودم شک کردم

اصل قیمت پول خامه میشه. آرد و تخم مرغ که قیمتی نداره. نهصد گرمی خامه مینرال میهن که خیلی هم خوشمزه است و مزه بستنی میده صد و سی و چهار تومن می‌افته و کیک دو کیلیویی باهاش میشه تزیین کرد

از امشب دیگه میترسم برم کیک تولد بخورم 😂میترسم به صاحبش نرسه ناراحت شه

نه نترس فداتشم هیچکس اندازه مهمونا من دریده نیست که دید ن اندازه یه قابلمه جلوشون کیکه به رو خودشون نیارن بچشون نخورده:) اینا مهمون نبودن خانوادت همسرمم بودن

اخه خونم نبودیم رستوران بودیم یعنی واضح بود هیچی نمونده بخدا باید تعارف میزدن اونا هیچی بهم کادو ندا ...

وای خداااااا مگه میشه مادون نداده باشن !!!

والا بازم میگم تقصیر خودتونه 😂 چون دیگه نباید وقتی ایطور هستند شما هم دعواشون کنید و ارتباط بگیرید زیاددد اگه واقعا ایطور هستن و شما رو اذیت میکنن

نه نترس فداتشم هیچکس اندازه مهمونا من دریده نیست که دید ن اندازه یه قابلمه جلوشون کیکه به رو خودشون ...

😂امان از خانواده شوهرر

حداقل شوهرت خانواده خودتو دعوت میکرد تولد تو بود

برای سال های بعد خودت از قبل برنامه بچین نزار شوهرت کاری بکنه 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

شاید ب این فک کردم ک دهنی شده دور می‌ریزیدبعدم دلتو گنده کن چشمت ب دهن مهمونا نباشه حتی اگ ب خودت نر ...

بیخیال مهمونا من غریبه نبودن خانواده بودن ما همه ننسبتا کادو بدیم کیک بدین شام بدیم 

برا تولد منم همه این کارارو بکنیم بهترین غذا دادیم با قیمت بالا اینا یه کادو بهم ندادن بعد اینقدر دل اونا گنده نیست من کیک تولد خودمو بخورم؟ بیخیال بابا من اگه قرار بود چشمم به دهن مهمون باشه که وضعم این نبود دهنیم نبود کیکشون چون شام خوب خورده بودن

وای خداااااا مگه میشه مادون نداده باشن !!!والا بازم میگم تقصیر خودتونه 😂 چون دیگه نباید وقتی ایطور ...

خیلی اذیت میکنن دقیقا شوهرم دعوت کرد من نمیکنم:) بخدا امدن خوردن بردن من کلی کادو میدم بهشون اونا ندادن

عزیزم تقصیر شوهرته هر چقدرم بگی بقیه بیشعورن و اینا فرق نمیکنه شوهرت مقصره که به تو سهم نداده

مگه غذایی که به مهمون دادن رو مهمون دوباره تعارف میکنه

حالا تو خوبه من به یک مهمونی دعوت کردن کیکو برش زدن به همه کیک تعارف کردن فقط به من تعارف نکردن طرف اینقدر بی فرهنگ بود

عزیزم تقصیر شوهرته هر چقدرم بگی بقیه بیشعورن و اینا فرق نمیکنه شوهرت مقصره که به تو سهم ندادهمگه غذا ...

دقیقا کل حرفت درسته ولی شوهرم سنش کمه اسگله اونا بزرگ تر بودن انتظار داشتم 

اون چه بیشعوری بود😐😂