2777
2789
عنوان

فقط معلم ها وارد تاپیک بشن یه سوال مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 111 پست
اره دوتا خانمیم تو کلاسمون میشینیم و اقایون دفتر رو اشغال کردن ماهم خجالت میکشیم نمیریم

بنظرم یه تایمی برین صبحانه بخورین و بیاین 

ماهم دوتا معلم آقا داشتیم که مشکلی نبود باهم صبحانه میخوردیم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون که فرصت ندارم و مهم هم نیست دانش اموز فردا هزارتا چیز میبینه دلش بخواد

کار درستی نیست

الان بچه ان ، وقتی تو خونه ان خانواده تامین میکنن

ولی تو مدرسه تو پدر مادرشونی گناه داره

تایم استراحت و گذاشتن برای همین کار دیگه

اره اینطوریم خوبه جلب توجه نادرست هم نمیکنه

درسته

معلمای زمان ما ابجوش میخوردن که گلوشون تر باشه

اگه میخواستن یه شکلات بزارن دهنشون

میگفتن بچه ها اگر گرسنه اید شماهم یه چیز کوچولو بخورید تا شروع کنیم

.

من میگم که اون دانش اموز ممکنه تو جامعه هزارتا چیز ببینه دلش بخواد

عزیزم شما نباید با این تفکر پیش بری...مثل این میمونه مثلاااا شما یه کار زشت بکنی تو کلاس بعد بگی بچه بدتر از ایناشم تو جامعه می بینه...پس‌ معلمی و مسئولیتاش چی؟دقیقا اینجاست ک نقش شما پررنگ میشه 

دبیرم حدود 25 سال سابقه دارم. خانواده و اطرافیانم هم معلم و دبیر زیاد داریم. 

اولین باره می شنوم که معلم توی کلاس چیزی بخوره. 

من حتی وقتی بچه ها به مناسبتی مثلا تولد چیزی تعارف می کنن برمی دارم و می ذارم داخل کیفم و بعد که زنگ خورد می رم توی دفتر و می خورم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

امروزمدیر به من میگه سر کلاس چیزی نخور شاید بچه ها دلشون بخواد الان سوال من اینه شاید اون بچه تو جام ...

من ۱۲ سال مدرسه رفتم، الان دانشگاه

ندیدم معلم و استاد چیزی بخورن، پس قطعا درست نیست

۳٠ نفر نگاه کنن، یه شخص بیسکوییت بخوره، اونم بچه! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
خودتو ب خریت نزن معلومه اون بچه دلش میخوادبچه ها حتی ممکنه یه نون خالی هم دست کسی ببینن و دلشون بخوا ...

اولا عزیزم خر خودتی 

دوما روی ادب خودت و بچت کارکن چون توی کلاس باامثال لچه هایی مثل شما و بدتر ازشما واقعا گیر هستیم 

بچه تونو تربیت کنید که مثل گداها چشم به همه چی نداشته باشن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

من هم مادرم هم پدرم معلم هستن.. و اونا هم گفتند که صحیح نیست. مگر اینکه برید در کلاس یا یه تایمیو بذارید برای استراحت بچه هاهم خوراکی بخورن که شماهم بخورید. وگرنه یجور بدی جلب توجه میکنه و برای معلم خوب نیست چون تو ذهن دیگران یطور دیگه میشه.

چرا تاپیک زدید و نظر خواستید اصلا؟وقتی همه دارند بهتون میگند کارتون اشتباهه ؟چرا قبول نمی کنید و اگر ...

تعجب منم همینه

تاپیک زدن که تایید بشن...

تقریبا همه دارن میگن کارتون اشتباهه

اگه نمیخوای بپذیری اسی جان بخور سر کلاس

ناهارت رو هم ببر همونجا دیگه چرا نظر میپرسی

کار مدیرتون هم درست بوده 

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...