2777
2789
عنوان

فقط معلم ها وارد تاپیک بشن یه سوال مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 111 پست

سلام عزیزم 

راستش من تا بحال نشده ..‌‌‌‌‌

پیش اومده مثلا حس ضعف کنم ی آبنبات یا شکلات بردارم بذارم دهنم 

ولی اینکه بشینم خوراکی بخورم و دانش آموزان هم مشغول کار دیگه نه ...

جالب هم نیست راستش 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا چه اصرار داری سرکلاس بخوری؟؟

چون که فرصت ندارم و مهم هم نیست  دانش اموز فردا هزارتا چیز میبینه دلش بخواد 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
چرا جالب نیست؟

به هر حال محیط تدریسه ، خصوصا اگر بچه ها کوچیک باشن بی نظمی ایجاد میشه. میگه خانوم معلم خوراکی میخوره چرا من نخورم.

به نظرم مگر در مواقع ضرور چیزی نخورید ( به غیر از آب ولرم که خب اونو من همیشه میخورم برای اینکه صدام نگیره )

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من به عنوان دانش اموز ناراحت نمیشم و شده معلمامون جلومون جایی یا ابجوش یا شکلاتی بخورن احساس نکردن بهم بی احترامی شده

ولی اگه سنم کمتر بودممکن بود حواسم پرت بشه یا دلم بخواد

بستگی به اون پایه ی درسی داری ترجیحا زنگ تفریح بخور

سلام عزیزم راستش من تا بحال نشده ..‌‌‌‌‌پیش اومده مثلا حس ضعف کنم ی آبنبات یا شکلات بردارم بذارم دهن ...

من میگم که اون دانش اموز ممکنه تو جامعه هزارتا چیز ببینه دلش بخواد  

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

آره زیاد پیش میاد خصوصا زمستون، لیوان چای میبرم چون گلو درد میگیرم بعد تدریس 

بین زنگ هم چند دقیقه استراحت میدم بچه ها تغذیه بخورن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

من به عنوان دانش اموز ناراحت نمیشم و شده معلمامون جلومون جایی یا ابجوش یا شکلاتی بخورن احساس نکردن ب ...

شما چشمت پره 

من همیشه لیوان آب دارم می خورم.خوراکی نمی خورممگه اینکه خیلی ضعف کنم یه شکلاتی چیزی

منم نمیخورم ولی اون روز واقعا از صبح فرصت نکرده بودم چیزی بخورم

آره زیاد پیش میاد خصوصا زمستون، لیوان چای میبرم چون گلو درد میگیرم بعد تدریس بین زنگ هم چند دقیقه اس ...

خب پس اشکالی نداره 

دیگه یه کیک چیه بچه دلش بخواد 

من میگم که اون دانش اموز ممکنه تو جامعه هزارتا چیز ببینه دلش بخواد

عزیزم مقایسه تون از بیخ و بن اشتباهه .. 

من اصلا کاری ب این ندارم ک دانش آموز نبینه یا ببینه 

هر جایی آداب خودش رو داره 

ی موقع شما میگی ، ضعف کردم در طی ماه یکی دو بار پیش اومده بخورم میگم اوکی 

ولی اینکه بصورت روتین خوراکی در بیاری بخوری مناسب نیست 

هرجایی آداب مخصوص خودش رو داره 

بعدشم زنگ تفریح هست خوراکی رو بذار اونموقع

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️