2777
2789
عنوان

فقط معلم ها وارد تاپیک بشن یه سوال مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 111 پست
امروزمدیر به من میگه سر کلاس چیزی نخور شاید بچه ها دلشون بخواد الان سوال من اینه شاید اون بچه تو جام ...

وقتی دانش اموزا اجازه ندارن سرکلاس چیزی بخورن پس معلمم نباید بخوره...بعد این نخوردنه جنبه ی جامعه پذیری داره...یعنی دانش اموز باید یاد بگیره هرچیزی جایی داره...باید یاد بگیره از فرصتاش استفاده کنه وقتی فرصت زنگ تفریح میدن بهش برای همین کاراست...من توی کلاسم فقط آب خوردنو مجاز کردم 

اره دوتا خانمیم تو کلاسمون میشینیم و اقایون دفتر رو اشغال کردن ماهم خجالت میکشیم نمیریم

خب ی تایم بذار استراحت باشه همگی با هم هم خوراکی بخورید هم صحبت کنید هم کیف کنید

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه حس میکنی کسی گرسنه نیست میتونی چنتا لقمه بخوریمن یکی از دانش آموزام وضعش جالب نبود با اینکه بارد ...

وضعشون خوبه و همه چی دارن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

خودتو ب خریت نزن معلومه اون بچه دلش میخواد

بچه ها حتی ممکنه یه نون خالی هم دست کسی ببینن و دلشون بخواد مگه سرکلاس درس جای خوردنه اگع میخوای چیزی بخوری باید بچه هام این اجازه رو داشته باشن

خنده نداشت عزیزم دانش اموزان له ترک دیوار هم میخندن مشکل دارن

برفرض دانش اموزا مشکل دارن. صحیح نیست دبیر طوری رفتاری کنه ک دانش اموز ب خودش اجازه بده ب مسخره بگیرتش.‌. بخاطر خودتون میگم.. وگرنه نه قصد توهین دارم نه سرزنش

وقتی دانش اموزا اجازه ندارن سرکلاس چیزی بخورن پس معلمم نباید بخوره...بعد این نخوردنه جنبه ی جامعه پذ ...

وقتی معلم فشارش افتاده و مریضه جامعه و قانون به هیچ کاری نمیاد 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
ممنون عزیزم

خواهش میکنم🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

نه متاسفانه و بااحترام من باهاتون هم عقیده نیستم همانطور که نمیتونم نظر شما رو بپذیرم شماهم نمیتونید ...

چرا تاپیک زدید و نظر خواستید اصلا؟

وقتی همه دارند بهتون میگند کارتون اشتباهه ؟

چرا قبول نمی کنید و اگر نمی خواهید قبول کنید چرا نظر می خواهید؟

مسأله هوس کردن یا نکردن دانش آموز نیست مسأله اینه که دانش آموزان وسط کلاس میتونن خوراکی و آب بخورن ر ...

قانون برای همه یکسان نیست 

چرا تاپیک زدید و نظر خواستید اصلا؟وقتی همه دارند بهتون میگند کارتون اشتباهه ؟چرا قبول نمی کنید و اگر ...

عزیزم نظر همکارانم رو میخوام به شما چه مربوط گلم؟