9415narges مدیر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 299 عنوان فقط معلم ها وارد تاپیک بشن یه سوال مهم دارم | مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 111 پست عزیزان معلم یه سوال داشتم براتون پیش اومده توی کلاس وقتی دانش اموزانتون مشغول نوشتن هستن شما چیزی بخورید؟مثلا کیکی چایی کلوچه ایی؟ممنون میشم لطفا پاسخ بدین عزیزان @چمن_بارونزده روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 1403/10/12 | 22:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizishunam79 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1555 امروزمدیر به من میگه سر کلاس چیزی نخور شاید بچه ها دلشون بخواد الان سوال من اینه شاید اون بچه تو جام ... وقتی دانش اموزا اجازه ندارن سرکلاس چیزی بخورن پس معلمم نباید بخوره...بعد این نخوردنه جنبه ی جامعه پذیری داره...یعنی دانش اموز باید یاد بگیره هرچیزی جایی داره...باید یاد بگیره از فرصتاش استفاده کنه وقتی فرصت زنگ تفریح میدن بهش برای همین کاراست...من توی کلاسم فقط آب خوردنو مجاز کردم
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 5880 اره دوتا خانمیم تو کلاسمون میشینیم و اقایون دفتر رو اشغال کردن ماهم خجالت میکشیم نمیریم خب ی تایم بذار استراحت باشه همگی با هم هم خوراکی بخورید هم صحبت کنید هم کیف کنید بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
انبه۱۴۰۳ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 911 الان که نیستم نه مگه شاگرد خصوصی.ببین کار خاصی نداره فقط یکم باید دستت تند باشهبه نظرم اول قبل اینکه ... ممنون عزیزم
9415narges مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 299 اگه حس میکنی کسی گرسنه نیست میتونی چنتا لقمه بخوریمن یکی از دانش آموزام وضعش جالب نبود با اینکه بارد ... وضعشون خوبه و همه چی دارن روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام
شیرین_شیرین_ای_یار عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1706 خودتو ب خریت نزن معلومه اون بچه دلش میخوادبچه ها حتی ممکنه یه نون خالی هم دست کسی ببینن و دلشون بخواد مگه سرکلاس درس جای خوردنه اگع میخوای چیزی بخوری باید بچه هام این اجازه رو داشته باشن
ariana_m عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 2020 خنده نداشت عزیزم دانش اموزان له ترک دیوار هم میخندن مشکل دارن برفرض دانش اموزا مشکل دارن. صحیح نیست دبیر طوری رفتاری کنه ک دانش اموز ب خودش اجازه بده ب مسخره بگیرتش.. بخاطر خودتون میگم.. وگرنه نه قصد توهین دارم نه سرزنش
نیلو6913 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 598 مسأله هوس کردن یا نکردن دانش آموز نیست مسأله اینه که دانش آموزان وسط کلاس میتونن خوراکی و آب بخورن راه بیافتند وسط کلاس؟؟؟؟
9415narges مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 299 وقتی دانش اموزا اجازه ندارن سرکلاس چیزی بخورن پس معلمم نباید بخوره...بعد این نخوردنه جنبه ی جامعه پذ ... وقتی معلم فشارش افتاده و مریضه جامعه و قانون به هیچ کاری نمیاد روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام
گل_آفتابگردون90 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 403 روز به روز ادم ناامید تر میشه 😂😂😂 🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻
پروانه۷۱۰ عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1642 ممنون عزیزم خواهش میکنم🩷 به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد. چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی... مولانا 🖤
ariana_m عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 2020 معلما چرا انقدر عجیب شدن؟شما یه تایمی به بچه ها اجازه بدن خوراکی بخورن در حد ۵ دقیقههمون موقع خودتم ... اره اینطوریم خوبه جلب توجه نادرست هم نمیکنه
مثبت_زندگی عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 419 نه متاسفانه و بااحترام من باهاتون هم عقیده نیستم همانطور که نمیتونم نظر شما رو بپذیرم شماهم نمیتونید ... چرا تاپیک زدید و نظر خواستید اصلا؟وقتی همه دارند بهتون میگند کارتون اشتباهه ؟چرا قبول نمی کنید و اگر نمی خواهید قبول کنید چرا نظر می خواهید؟
9415narges مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 299 مسأله هوس کردن یا نکردن دانش آموز نیست مسأله اینه که دانش آموزان وسط کلاس میتونن خوراکی و آب بخورن ر ... قانون برای همه یکسان نیست روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام
رزا_سابق عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 6023 روز به روز ادم ناامید تر میشه واقعا قدرت تشخیص و تحلیل صفرجایگاه ها و ضوابط رو نمیشناسن
9415narges مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 299 چرا تاپیک زدید و نظر خواستید اصلا؟وقتی همه دارند بهتون میگند کارتون اشتباهه ؟چرا قبول نمی کنید و اگر ... عزیزم نظر همکارانم رو میخوام به شما چه مربوط گلم؟ روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام