2777
2789
عنوان

عفونت زنان میشه بباید

139 بازدید | 16 پست

آیا عفونت قارچی در منزل درمان داره 

ترشحات حالت پنیری داره الان مترونیدازول خوردم 

گاهی هم خارش و سوزش دارم 

نمیشع راه حل در منزل بدید؟ 

بابونه و بومادران بجوشون 

از صافی رد کن با یک لیوان سرکه خانگی بریز تو یه تشت آب 

هر شب ۲۰ دقه بشین توش

یه مدت شرت نپوش یه دامن بپوش

اسپند با بومادران بریز تو اسپند دود کن بزار زیر دامنت دود بده

از سردیحات مثل ماست و پنیر پرهیز کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه شیاف گیاهی هست تو طب سنتی و طب اسلامی ، از طریق واژن باید بزاری 

شب میزاری صبح کلی عفونت ازت خارج میشه 

به مدت سه شب باید بزاری 

بعدش ۳ شب عسل و روغن زیتون تزریق کن 

من استفاده کردم

به مراکز یا صفحات طب اسلامی مراجعه کن بپرس 

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
شیاف ت واژن که میگن خوب نیست

کی میگه !!! 

پس ازش یه راه حل بگیر دیگه 

موفق باشی

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

اگه بار دار نیستی من داخل منزل با دمنوش پونه و اویشن و عناب  و  یا دود کردن عنبر نصارا تو نت نوشته روششو و همین طور هفته ای یکبارنوره از همونا ک تو سوپر مارکت هست واقعا اثر داشت‌ .پمادم کلیترومازول برا خارش مقطعی خوبه اگه تاول و زایده هم دارید اسیکلوییر معجزه است . تمام این راهها رو  خودم  رفتم و واقعا خداروشکر جواب گرفتم..دمنوش ی مدت باید استفاده کنید ب جای چایی..قند و شیرینی و استرس هم بدترش می‌کنه .

اگه کسی اینا رو انجام داد و خوب شدید منم دعا کنید خیلی نیاز مند دعای شمام.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

خواهرجان بهترین درمان برای عفونت زنان شرته

من گاهی ترشحاتم درحدی بود ک معذرت میخوام سبز رنگ میشد و خارش شدید داشتم

ی ماما بهم گفت روزی دو تا شرت عوض کن

خیلی آسونه اصلا باورت نمیشه اگه انجام بدی

شما روزی دو الی سه بار شرتتو عوض کن و روزی یکبار هم خودتو با شامپو بچه یا ژل شستشو بشور

مطمئنم عفونت دیگه طرفت نمیاد

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸