2777
2789
عنوان

میگفتم چرا این اواخر عصبی شده

115 بازدید | 8 پست

من داییم تو گوشیم کاکا جان سیو کردم(چون اسم پدر بزرگشون رو داییم گذاشتن همه میگن بهش کاکا یعنی پدربزرگ و از یه طرف اسمم هست )

بعد من با داییم خیلی صمیمی هستم چون اختلاف سنیمون نه ساله و کلا فقط یدونه دایی دارم 

این اواخرم به خاطر تدارک نامزدو اینا  باهم در ارتباط بودیم از گوشی

این نامزد منم فکر کرده کاکا جان کیه 😂 

اخه تو که شک کردی بیا از خودم بپرسم این کیه 😅

یا اون پیامو را کامل بخون باهوش

بعد چند روز خود خوری میاد میپرسه این کاکا کیه

منم بهش توضیح دادم پیام هارم  کامل نشون دادم فهمید

فقط این وسط باعث شد من از عصبی بودنش بترسم نامزدیو که تو تالار بود (نانزدی تو طرف ما با اروسه) الکی الکی به تعویق بندازم

کاکا به معنی دایی هم هست

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نامزدی که اعتماد نداره کنسله😬🫥🤌🏻

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند ساله دوستیم گاها ممکنه پیش بیاد

شوخی بود عزیزم پیش میاد اما باهم صحبت کنید بگید هرچیزی که ممکنه ازارمون بده همون موقع باهم درموردش صحبت کنیم تا سوتفاهمی پیش نیاد❤️

خوشبخت باشی و عاقبت به خیر جانم❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!