2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7589 بازدید | 241 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا الکی فاز روشنفکرارو نگیر مگه میشه خانواده مهم نباشه طرف میپرسه ننت کیه ددت کیه

فاز نگرفتم اعتقادم اینه🫤

و بله تو اینطور موارد مهم نیست

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
تاثیر میزاره تو رابطه شون رفتار خانواده های هر دو طرف ممکنه کارو به جدایی بکشونه هر چقدر هم که عاشق ...

خانواده های که حضور دارن

بنده خدا میگه کاری ندارن اصن نیستن

دارم تو این مورد میگم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
بخدا هیچکس منو نمیگیره دیگه سی سالم شده شرایط خانوادم هرروز داره خرابتر میشه

اخه این چه حرفیه من استادم ۳۵ سالشه تازه میخواد آیت تابستون ازدواج کنه دو تا هم دکتری داره جایگاه اجتماعیش هم خوبه 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
خانواده های که حضور دارنبنده خدا میگه کاری ندارن اصن نیستندارم تو این مورد میگم

آهان 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
اخه این چه حرفیه من استادم ۳۵ سالشه تازه میخواد آیت تابستون ازدواج کنه دو تا هم دکتری داره جایگاه اج ...

اون خانوادش خوبه من خانوادم هرروز دارن خرابتر میشن